Vill du hjälpa till och bidra? - FRISK & FRI

Vill du hjälpa till och bidra?

Hej mina hjärtan! Jag fortsätter att varmt presentera mitt pågående projekt. Ni som läst min blogg och följt min resa mot friskhet mot anorexin vet om att jag brinner för att hjälpa, stötta och peppa andra i samma situation som mig. Jag har en lång bit kvar att vandra på min långa resa, samtidigt som jag kommit en bra bit på väg mot det friska. Att skapa och sälja ger mig en stolthet och en morot i att våga fortsätta kampen mot min anorexi. Det är absolut inte enkelt, men det går...

https://www.parlgrossisten.se/?utm_source=blog&utm_medium=link&utm_campaign=almblo2019

Jag har börjat sälja armband med olika citat inriktat mot ätstörningar i alla olika former. Citaten ni kan välja mellan är "FUCK ANOREXI", "FUCK BULIMI, FUCK ÄTS.UNS - ätstörning utan närmare specifikation. Armbanden är egentillverkade utav mig. Materialet är sponsrat från Pärlgrossisten. Arbetarna är helt underbara som vill sponsra lilla mig! Jag kan inte förklara hur tacksam jag är över att de satsar på att göra skillnad inom ätstörningsproblematiken. Det är galet - tack snälla för all er hjälp! Skriver verkligen detta med glädje och enorm tacksamhet. Utan er skulle jag aldrig ha en möjlighet att sprida detta budskap vidare. Ni är guld värda.

Ni kan självklart också klicka er in på Pärlgrossisten.se hemsida - det finns pärlor, smycken och tillbehör som passar hela bunten i alla åldrar. Även fast att detta inlägg och projekt är sponsrat, kan jag varmt rekommendera deras produkter. Låt fantasin flöda, eller ge bort några pärlor till barnbarnet eller väninnan. Det är alltid uppskattat, det kan jag lova, och dessutom är det fina produkter för billig peng <3

https://www.parlgrossisten.se/?utm_source=blog&utm_medium=link&utm_campaign=almblo2019

Material: Tråden är gjord av töjbar nylon och är lätta att ta på och av, det är både plastpärlor (bokstäverna 7 mm) och glaspärlor rund akrylpärla 4 mm. Armbanden passar alla, oavsett handledslängd.

Alla armband kostar endast 60 kronor styck med fri frakt. Det kan inte bli bättre, nästan gratis. ;) Pengarna kommer heller inte hamna i min plånbok utan var bara lugn. Alla pengar som jag går med vinst på går till föreningen Frisk och Fri där jag ska starta en insamling till deras forskning, förebyggande arbete, samt att allt fler människor med ätstörningsproblematik får den stöttning och hjälp hen behöver. VILL DU GÖRA SKILLNAD och få ett kvitto på det, köp ett eller flera armband av mig. Det gör skillnad!

För att köpa ett eller flera armband ska du mejla till [email protected] Betalning sker via SWISH och numret får du i ett mejl av mig, när du beställer armbandet/armbanden. Välj mellan guld eller silverarmband. Designa dessutom vilken färg du vill ha på bokstäverna, svarta eller vita - samt om du vill ha ett silver F vid val av vita pärlor. OBS: Vilket citat passar bäst för just dig!? "FUCK ANOREXI", "FUCK BULIMI", "FUCK ÄTS.UNS"... Tack i förhand!

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar