Vila i fred!

Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! För några veckor sedan, fick vi beskedet att en av våra stora förebilder inom svenska musikbranchen har lämnat oss. Ni vet precis vem jag menar, för det har stått överallt, allting ifrån tidningar till videoklipp på TV:n. Vad ska jag säga? Jag tycker det bara är så hemskt tragiskt, att ytterligare ännu en människa lämnat sin familj och hela svenska folket, berörs! Självklart förstår jag att Avicii var svårt sjuk, precis som vilken annan livsfarlig sjukdom. Det ändå jag tycker är så synd, eller rent åt "helvete" är att svenska folket visste att han mådde dåligt. I dokumentären ”Avicii: True Stories”, visar Avicii hur dåligt han mådde, pga. all press och ångest! Detta resulterade i att Tim Avicii Bergvik slutade att turnera 2016.
Men ingen vågade fråga hur han mådde? Då förstår ni att psykisk ohälsa, är fortfarande väldigt tabubelagt ämne. Vi människor blundar för det, istället för att våga fråga. Då det är så skamligt! Ni hör själva!? "Ingen frågade hur han mådde", fast att han berättade i flera program att han var stressad och hade ångest. Dock sägs det att Tims PT, var väldigt stark och modig som frågade Avicii ett flertal gånger hur han mådde. Men ingen människa kan ha ansvaret över hela befolkningen, eller hur? Jag tänker på budskapet; "en gång ingen gång".
Det jag vill ha sagt med detta inlägg är att jag hoppas att svenska befolkningen, eller hela världens befolkning tar till sig det här tragiska budskapet, och vågar fråga: ÄR ALLT OKEJ? Det jag ville ha sagt med det här inlägget är att jag tillsammans med resten av befolkningen vill säga - vila i fred Avicii, vi kommer sakna dig! Kram <333
OBS: Jag tror som många andra - Han kämpade verkligen med tankar om Meningen, Livet, Lyckan. Nu orkade han inte längre. Han ville få frid.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229