Veckoplanering. V. 52

Veckans planer. Måndag - Söndag

Måndag: Julafton IDAG!! Idag ska jag ta det mestadels lugnt eftersom jag är halvt sjuk. Eller sjuk och sjuk, jag är förskylld och har tappat rösten. Men, men idag ska jag vara hemma och göra mig fin inför en släktmiddag i eftermiddag som varar hela natten lång. Det kommer bli Kalle Anka tittande, massor utav mat (följer dock mitt matschema), paketutdelning och paketöppning, massvis utav skratt samt eventuellt jullekar.

Tisdag: Vila samt titta över min presenter och vara tacksam över dem. Sedan kommer jag fortsätta skriva på min självbiografi samt plugga lite matte - eftersom jag vill ligga i fas med resten av klassen tills nästa termin. Men matte är kul, så det skadar inte... ;)

Onsdag: Jag och tillsammans med min familj ska åka hem till min farmor och farfar vid Karlberg här i Karlskoga där en lutfisk- middag väntar. Dock så är jag inte så jätteförtjust i den måltiden, så jag får antingen köttbullar eller revbensspjäll som passar mig desto bättre. Nästintill hela släkten är där, därmed följs en fortsättning utav paketöppningen och paketutlämningen samt massvis av julklappsskämt.

Torsdag: Ledig dag med en fortsättning på skrivandet av självbiografin samt pluggandet på matten. Eventuellt ska jag också plugga lite engelska om jag inte hinner klämma in det tidigare under veckans gång. Sedan blir det packning inför resan till Hudiksvall som väntar på fredagen, där jag tillsammans med min familj samt mormor och morfar ska träffa mormors sida av släkten.

Fredag: Tragiskt nog blir det begravning som väntar, där jag inte vill uttala mig mer om det eftersom att det är väldigt personligt samt tragiskt. Hursomhelst är det väldigt tufft för hela min släkt. Jag säger bara var rädda om er <3

Lördag & Söndag: Vara med mina släktingar, kanske hitta på någon aktivitet eller bara vara tillsammans. Det kommer vara en väldigt speciell helg så jag har inga högre förväntningar en att bara ge massa kramar till mina släktingar...

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229