Veckoplanering - V. 38

Veckoplanering - V. 38

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är jättebra med er!? Helgen har varit en riktig aktivitetsfull helg, med massvis av plugg och avslappningsövningar. I lördags ägnade jag hela dagen åt att plugga. Jag såg över veckans inlämningsuppgifter så att dem var färdiga i tidigt stadium. Endast engelskaläxan återstår att läsa igenom innan fredag, så det känns jätteskönt!

Igår var det en seg dag, med vila i fokus, eller ytterligare sagt blev det bara så för efter frukosten la jag mig framför TV:n och tvärsomnade på direkten fram tills klockan var 14.30. Mina krafter var helt slut och jag hade fruktansvärt ont i huvudet, så det kändes bra att sova bort en heldag.

Men nu till än ytterligare ny vecka, med nya utmaningar och möjligheter. Jag tror de flesta inte gillar måndagarna, då det är starten på en ny vecka... Men, men, framförallt inte när man tänker på att en hel vecka återstår inför nästkommande helg!

Måndag - Söndag

Måndag: Skola fram till klockan 17.00 samt ett besök till skolkuratorn, måla naglarna, duscha och titta på Idol med familjen.

Tisdag: Ätstörningsenheten, där ett läkarbesök väntar tillsammans med min läkare, behandlare och mina föräldrar. LIVRÄDD!!

Onsdag: Skoldag, plugg, promenad med Enya och en ytterligare en kväll framför tv:n med min familj. Gissa vad vi ska titta på? ;)

Torsdag: Skoldag, skriva lite på min självbiografi och långpromenad med Enya - om jag hinner...

Fredag: Sista skoldag inför veckans kommande helg! Tacokväll med familjen - kanske det!?

Lördag: Slappdag, pluggdag inför nästkommande veckas prov - engelska och idrott. Jag kommer verkligen hata nästkommande vecka, har redan fruktansvärt mycket ångest inför den veckan. Döden upplevelse :(

Söndag: Slappdag och en hektiskt pluggdag återstår...

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Lycka till med allt plugg!nouw.com/celinelundqvists
ByAlma
ByAlma,
Tack finis❤️nouw.com/byalma
MajaLinneaSturedahl
MajaLinneaSturedahl,
Hoppas du får en bra vecka❤️nouw.com/majalinneasturedahl
ByAlma
ByAlma,
Tack detsamma❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229