Vecka 24. Måndag - Söndag

Måndag: Startar veckan på bästa sätt med en lång sovmorgon. Duscha, plocka upp i mitt rum, ta in ren tvätt in i min garderob, kolla mejlen och titta på några enstaka klipp på Youtube. Klockan 16.00 väntar ytterligare ännu ett besök på ätstörningsenheten.

Tisdag: Slappdag! Jag tänkte testa på att vaxa benen. Kunde inte låta bli att köpa hem vax från Dollar Store när det var extra pris. En långpromenad med Enya och massvis av mys i sängen hela dagen - kolla Netflix på det!!

Onsdag: Ett tidigt besök på ätstörningsenheten + vägning. Livrädd, men det ska nog allt gå bra. Efter besöket ska jag troligtvis träffa en vän. Vi ska enbart umgås och ha det allmänt trevligt. Jag ska gratta henne med en liten studentpresent också. :)

Torsdag: Läsa lite böcker som jag har påbörjat, förbereda lite blogginlägg inför helgen. Ta en skogspromenad med Enya, plugga lite extramatte (vill ha en försprång inför höstterminen).

Fredag: Åka och titta på studenten i Karlskoga och drömma mig bort i framtiden. När jag står där i mina vita studentklänning med massvis av blommor runt halsen. Herregud vad jag längtar, men i mitt fall blir det ett firande i Örebro då jag pluggar på Jensen gymnasium, i Örebro.

Lördag: Det kanske blir en liten utflykt under dagen om det är fint väder. Annars blir det en hemmadag med en kopp vatten framför paddan. En ganska tråkig dag egentligen!!

Söndag: Måla naglarna som varje söndag, ta en promenad med Enya och ägna mig i solstolen hela dagen om det blir fint väder - har inte tittat på väderkartan ännu. Håll tummarna för mig och fint väder. ;)

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Din kalender är ju såå himla fin ❤️ Älskar den jag vann i din tävling och är så taggad på att äntligen börja använda den ❤️nouw.com/happym
ByAlma
,
Tack vännen! Jag hoppas du använder din almanacka så mycket du bara kan. För jag rekommenderar verkligen att skriva i almanacka för att inte glömma bort möten osv.😅❤️nouw.com/byalma
ByAlma
,
Tack vännen! Jag hoppas du använder din almanacka så mycket du bara kan. För jag rekommenderar verkligen att skriva i almanacka för att inte glömma bort möten osv.😅❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229