Vecka 23. Måndag - Söndag

Måndag: Jag är ledig från skolan eftersom jag har arbetat klart med "alla" ämnen i årskurs två på gymnasienivå. Det kommer få bli en slappdag, promenad med Enya, lunch hos farmor och farfar, måla naglarna, duscha och filmkväll med Tilde.

Tisdag: SKOLAVSLUTNING! Lunch hos faster och på eftermiddagen blir det en runda på stan i Örebro där målet är att hitta två stycken studentpresenter till två av mina vänner, som självklart har tagit studenten.

Onsdag: Första dagen på sommarlovet 2019. Dock ingen sovmorgon för klockan 08.30 har jag en tid på ätstörningsenheten. Ett helt vanligt samtal med min kontaktperson A, samt den där fruktansvärda viktkontrollen.

Torsdag: Mamma är ledig från jobbet eftersom att det är en röd dag. Vi får vänta och se vad dagen har att erbjuda. Kanske någon utflykt eller aktivitet - vem vet?

Fredag: En lång promenad med Enya i skogen, slappa, skriva på min självbiografi samt titta lite på Netflix.

Lördag: Sovmorgon, sola och kolla Youtube ute på altan om det är fint väder. Jag har blandat ihop dagarna men tror att det var på lördag (fredag) när jag och Tilde skulle hem till Elvira på kvällen.

Söndag: Städa mitt rum, måla naglarna, fotografera?, skogspromenad med Enya, planera inlägg inför kommande vecka. Vad vill ni se på min blogg någonting nästkommande vecka? Kommentera gärna!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Finaste du❤️ Hoppas du har en fantastisk skolavslutning ❤️ Kramnouw.com/happym
ByAlma
,
Tack själv finis! Jag fick en helt okej skolavslutning. Kram, Kramis❤️nouw.com/byalma
amandalarssons
,
Vad härligt med skolavslutning 😍nouw.com/amandalarssons
ByAlma
,
Det är verkligen jätteskönt med sommarlov❤️😻☀️nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229