Veckoplanering - V. 11

Vecka 11. Måndag - Söndag

Måndag: Skoldag, långpromenad med Enya, plugga matte, förbereda inför kommande vecka här på bloggen. Fortsätta arbeta med min hemläxa från ätstörningsenheten samt titta på Bonusfamiljen på kvällskvisten.

Tisdag: Plugga matte inför kommande matteprov, besvara massa mejl samt kommentarer här på bloggen, duscha, långpromenad med Enya och sedan har jag ett besök hos specialist- tandvården i Örebro efter skoldagen.

Onsdag: Ett tidigt morgonmöte på skolan tillsammans med skolpersonal och min mamma. Besvara de sista frågorna (min hemläxa) från ätstörningsenheten, långpromenad med Enya och eventuellt fortsätta skriva på min självbiografi.

Torsdag: Ett till morgonmöte på BUP, Sedan blir det en kort lunch-paus med min faster på stan, innan det är dags att bege sig till nästa möte på ätstörningsenheten.

Fredag: En slappdag med fokuset att träna på matteprovet tills nästa vecka. Det kommer troligtvis bli en långpromenad med Enya också. Sedan ska jag packa inför morgondagens utflykt till Sälen. Innan det blir kväll och final på tv-programmet Talang.

Lördag: Åka till Kläppen (Sälen) tidigt på morgonen med mamma, pappa och Tilde, där många i min släkt väntar. Under dagen ska jag hinna åka lite slalom i Kläppens slalombackar samt plugga matte stenhårt inför matteprovet kommande vecka.

Söndag: Fokusera på att åka lite slalom på förmiddagen eller eftermiddagen. Det beror på vilken tid jag kommer lägga ner kraften på matteboken. Sedan blir det hemfärd till Karlskoga igen efter ännu en helg uppe i Sälen.

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

amandalarssons
amandalarssons,
Vad roligt att åka till sälen!! nouw.com/amandalarssons
ByAlma
ByAlma,
Det ska bli skönt att komma bort lite❤️nouw.com/byalma
Ida - foto & häst
Ida - foto & häst,
Låter som en farfylld vecka! Roligt med Sälen! 😃idanilssonphoto.se
ByAlma
ByAlma,
Det kommer bli en vecka med många bollar i luften. Sälen ska bli roligt! Ha en bra vecka! Kram, Kramis❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229