Veckoplanering - Svettigt värre

Vecka 30

Hej mina hjärtan! Sommaren är här på riktigt, som om det aldrig vore förr. Strålande sol och nästan inga moln på himmelen. Ingen blir gladare än jag och Tilde om sanden bara kunde smälta bort och lämna plats åt endast vatten, då vore livet lite skönare ändå. Det är så varmt!!!

Den här veckan bjuder på många spännande aktiviteter, först och främst ska vi vara slappa här vid vårt hotell ute vid poolen eller havet. Innan vi ger oss iväg på äventyr, såsom andra stränder på ön, lite kultur samt lite elefantridning. Dessutom lite små saker om vi hittar fler intressanta "objekt" på vägen, så passar vi på att göra ytterligare ett par stopp. Roligt!

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Sara
Sara,
hej vill bara fråga hur du tänkte kring djur plågeri, med tanke på att ni ska rida på eleftater är det verkligen snällt mot djuren att göra så, mycket på din blogg handlar ju om hundar och trodde därav att du var en djurvän.
Sara
Sara,
tacksam för svar
ByAlma
ByAlma,
Hej Sara! Tack för din synpunkt. Jag älskar djur och har nu läst på lite om de thailänska elefanterna. Jag ska ta en stor funderare på hur jag ska göra... Kram❣️nouw.com/byalma
Sara
Sara,
hej ville bara kolla blev det någon eleftant ridning?
ByAlma
ByAlma,
Vi hoppade över det, när vi såg elefanterna bli illa till mods, med våra egna öron... Kram❣️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229