Veckans planer

Veckans planer. Måndag - Söndag

Måndag: Skoldag, är ni förvånande? Nej, inte jag för det är ju måndag - hahah! När jag kommer hem ska jag bara vara med min mamma och mysa. Titta på någon film, eller något liknande...

Tisdag: Studiedag, så himla skönt! Jag ska dock fokusera på lite läxläsning under dagens gång, så studiedag vet jag inte? Samtidigt som jag vet om att jag kommer få en skönare helg med mindre läxläsning.

Onsdag: En lektion på hela dagen, därmed kommer jag att kunna ägna lite tid åt läxläsning samt en långpromenad med min vovve.

Torsdag: På torsdag är det ingen vanlig dag i skolan, utan en "smartstudy" dag som betyder att vi elever på Jensen Gymnasium får plugga och ägna den dagen åt att repetera samt fokusera på de ämnen vi behöver extra hjälp med.

Fredag: Ledig! Jag är alltid ledig på fredagar från skolan eftersom att jag läser kurser utifrån en egen planering. Men det kommer inte att bli någon sovmorgon för min egen del. Klockan 10.00 ska jag befinna mig på ätstörningsenheten där jag ska träffa min kontaktperson och prata om hur veckan har varit samt fortsätta med känsloskolan. Programmet Talang som avslutning på kvällen!

Lördag: Sovmorgon, titta på längdskidor, gå ut med Enya på en lång promenad dessutom kanske jag tar med Tilde på promenaden också. Det skulle vara mysigt! Fortsätta räkna lite matte samt fotografera lite med min kamera, så att jag kan bjuda på lite fina bilder på bloggen kommande vecka.

Söndag: Planera och förbereda mig inför kommande skolvecka. Måla naglarna, plocka undan i mitt rum samt plugga inför morgondagens matteprov...

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Haha åh, tagga skolan <3 Hoppas din vecka blir underbar, låter i alla fall som en superbra start med massa mys <3nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Tack detsamma, finis❤️nouw.com/byalma
erikssontowa
erikssontowa,
Hoppas du får en grym vecka <33nouw.com/erikssontowa
ByAlma
ByAlma,
Tack detsamma finis❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229