Veckans lista

Vecka 27. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Veckans mående har varit sådär. Bättre vissa dagar medan andra dagar har varit värre. Jag har känt av matångesten lite mer denna vecka med tanke på en veckas uppehåll från ätstörningsenheten. Min behandlare är på ledighet och "vikarien" hade bara en tid att erbjuda och då var jag tillsammans med mamma och pappa i Sälen.

Veckans läskigaste:

Det har helt klart varit uppehållet från vägningen denna vecka. Mamma och jag hade bestämt att vi skulle boka in en tid på hennes jobb, så att jag skulle kunna väga mig fast veckans uppehåll från ätstörningsenheten. Men sedan blev det hinder de sista dagarna under veckans gång. Det var alltifrån andra inbokade samtal, övernattning hos faster, utflykter osv.

Veckans godaste måltid:

Det var i onsdags på min födelsedag. Jag kan inte välja mellan lunchens måltid och middagens. Till lunch blev det köpt sushi från världens bästa sushi- restaurang i Karlskoga medan middagen bestod av tacos i tre olika former "crabfish, chili, koriander & mangosalsa", "haloumi & svarta bönor" och "kyckling".

Veckans jobb:

Det har varit att förbereda sig mentalt, fysiskt och psykiskt att fylla 18 år. Det har varit ansträngande med handlingslistor, shopping, matlagning, bakning, dekorationer- förberedelser, släktinbjudan, städning, fotografering och presentköp till Tilde. Sedan är det praktiska saker att titta upp vid 18 årsdagen såsom läkarintyg, bank- ärenden osv. Åldersnojan har också varit ett jobb att arbeta med rent psykiskt.

Veckans tråkigaste:

Hm, det måste nog ha varit min låga energi. Jag tror detta beror på många bollar i luften, men framförallt pga. att jag har ändrat på min dygnsrytm. Det blir sena kvällar till och med nätter... och sena mornar.

Veckans klädesplagg:

Veckans bästa:

Fast den där jobbiga åldersnojan så måste jag nog understryka att det bästa under veckans gång har varit att fylla hela 18 år. Jag är myndig, förstår ni? Det gör knappast jag! Men härligt är det samtidigt som det pirrar lite i magen. Troligtvis ger det med sig under tidens gång...

Veckans boost:

All kärlek, uppskattning och gratulationer från er! Jag kunde verkligen inte drömma om en bättre 18 årsdag och det är tack vare er och självklart från mina nära och kära rent fysiskt. Jag är så himla tacksam över att jag har er. I både jobbiga, känslosamma, roliga och inte minst härliga stunder. Ni är guld värda för mig. STORT TACK!! <3

Veckans mysigaste:

Oj, den var svår! Men jag tyckte det var väldigt mysigt när jag och Tilde (min tvillingsyster) hade myskväll här om kvällen. Vi tittade på en film från Netflix som var helt magisk. Den var kärleksfull, förväntansfull, romantisk, sorgsen och gripande. "Filmen hette Kiss and Cry som handlade om en 17 årig flicka som fick cancer. Hennes högsta drömmar var att bli framgångsrik inom konståkningen och sången, samt att vara tillsammans med hennes nyblivna pojkvän. Medan målet var inriktat mot att vinna mot cancern".

Ett måste om ni inte kollat in filmen. Den var magisk och gripande framförallt pga. att filmen var verklighetsbaserad.

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

sweetwords
sweetwords,
Ohh grattis till dig och så fina kläder du har på dig överalltnouw.com/sweetwords
ByAlma
ByAlma,
Men tack vännen! Jag blir så himla glad för din omtanke. Kram, Kramis❤️nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Hihi stort grattis igen fantastiska du ❤️nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Men tack finis😘nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229