Veckans lista

Vecka 26. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Det har varit en okej vecka, både mindre bra dagar samt bättre dagar med mycket vänskap och skratt.

Veckans läskigaste:

Det var helt klart den dagen när jag var på väg in till Örebro, för viktkontroll. Den känslan är så fruktansvärd läskig och ångestfylld. Dock så kommer jag inte berätta om det var ner eller upp. Men kan säga att det handlade om ett gram...

Veckans godaste måltid:

Veckans jobb:

Precis som förra veckan har jag sommarlov från skolböckerna, men däremot har jag hjälpt till lite extra mycket på hemmaplan. Inte minst med flytten till Lindvallen. Det har blivit mycket packning och många tunga kartonger att bära.

Veckans tråkigaste:

Det måste nog ha varit min låga energi. Jag tror detta beror på många bollar i luften, men framförallt pga. att jag har ändrat på min dygnsrytm. Det blir sena kvällar till och med nätter... och sena mornar.

Veckans klädesplagg:

Veckans bästa:

Veckans bästa måste ju ändå vara flytten till vår alldeles egen lägenhet här i Lindvallen. Jag ska understryka att det här är min familjs vinterstuga och inte vår typiska "hemplats". Mina föräldrar har fått inrett från grunden, så allt är helt nytt och fräscht som gör det extra speciellt att flytta in.

Veckans boost:

Veckans boost får bli samma boost som förra veckan. All uppmuntran ni har gett mig här på bloggen. Jag har börjat skriva allt mer om min kamp mot anorexin de sista dagarna. Herregud vilken fantastisk fin respons jag har fått av er läsare. Det gör mig liksom inte mindre motiverad att just fortsätta kämpa mot friskhet samt frihet från min anorexi. Ni är guld värda, som ni i detta lager redan vet om. <3

Veckans mysigaste:

Jag tyckte det var väldigt mysigt i onsdags till torsdags när Amanda (en vän) sov över hos mig och Tilde (min tvillingsyster), fast få timmars sömn. Hahah! Men vad räknar man med kompisövernattning? ;)

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Malin
Malin,
Granolan ser så god ut!nouw.com/malinhardstahl
ByAlma
ByAlma,
Jag håller verkligen med dig😻nouw.com/byalma
malinkirstine
malinkirstine,
Så härligt 😊 Granolan ser magisk ut! Kramnouw.com/malinkirstine
ByAlma
ByAlma,
Åh, tack finis! Granola är supergott till morgonens frukost. Kram, Kramis😻nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229