Veckans lista

Vecka 29. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Om jag ska vara ärlig har veckans mående varit hemskt dåligt. Jag har haft så pass mycket ångest dag som natt. Gråtit enorma mängder och haft tre stycken hemska panikångestattacker. Veckan har varit tuff helt enkelt. Men det är nog inte ovanligt med tanke på omständigheterna. Det här är ju liksom min allra första behandlingsvecka här på avdelningen.

Veckans läskigaste:

Dagarna när jag har smakat och ätit mina "förbjudna livsmedel" har varit de allra värsta ångestfyllda dygnen. En så länge har jag utmanat mig med att äta pasta, toast och en tsk/msk glass samt druckit flera glas juice. Ett glas om dagen. Vikten måste ha rasat uppåt.

Veckans godaste måltid:

Jag har inga bilder gällande avdelnings portioner ännu. Det känns fel att fotografera måltiderna med tanke gällande respekten för de andra inneliggande patienterna på avdelningen. Då vi delar matbord med varandra. Men generellt har maten varit bra här på avdelningen. Jag vet inte vilken måltid som fick bli den här veckans godaste måltid. Men den bakade potatisen med skagenröra var god. Dock fokuserar jag enbart på att äta och hantera ångesten, så smaklökarna är svåra att analysera.

Veckans jobb:

Veckans jobb har helt klart varit att hantera ångestpåslagen på bästa möjliga sätt. Det har som sagt varit en kamp under alla dygnets timmar. Alla möten och samtal om dagarna är också ett arbete i sig. En ätstörning är man aldrig ledig ifrån utan det är ett heltidsjobb. "Arbetsförmedlingen - Var är lönen?" Hihi!!

Veckans tråkigaste:

Ångesten är det allra värsta som naturligtvis ger negativa konsekvenser, exempelvis är jag helt slut i hjärnan. Det är svinjobbigt att vara så pass trött hela tiden. Tröttheten och utmattningen är det tråkigaste om ångesten utesluter från denna kategori.

Veckans klädesplagg:

Många av er tänker säkert att jag enbart går i myskläder dag in och dag ut, med tanke på vilken klimat på befinner mig på. Men jag försöker göra vardagen så pass "normal" som hör till den riktiga vardagen utanför Capios väggar. Självklart hänger jag i mycket myskläder mellan varven också. Men valt att använda dem typen av kläder mest på kvällarna och prioriterat bekväma och mjuka plagg under dagarna såsom leggings/kostymbyxor och en härlig tjocktröja.

Veckans bästa:

Den här frågan var svår att besvara, då denna vecka har varit som den har varit. Men veckans bästa måste nog få bli all omtanke och kärlek jag har fått på avdelningen. Ett väldigt fint bemötande av både personal och patienter, framförallt från en av medpatienterna. Hon är guld värd för mig. Tack bästa du!

Veckans boost: 

All kärlek, uppskattning och hejaklackar från er! Jag kunde verkligen inte drömma om en bättre present från "alla" mina läsare. Jag är så himla tacksam över att jag har er. I både jobbiga, känslosamma, roliga och inte minst i härliga stunder. Ni är guld värda för mig. STORT TACK!! <3

Veckans mysigaste:

Veckans mysigaste får bli häromdagen när jag och en av patienterna satte oss enskilt från alla andra på kvällsvilan och bara pratade. Allt mellan himmel och jord. Ångesten lättade allt mer den natten. Jag kunde dessutom vara mig själv till 110% och det hör inte till vardagen.

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Du är en riktig kämpe! Massor med styrkekramar❤️
nouw.com/victoriaflyman
ByAlma
ByAlma,
Tack vännen! Det är du med! Tillsammans är vi starka❤️💪🏻
nouw.com/byalma
PernilleKepaza
PernilleKepaza,
Så utrolig gøy å lese <3
nouw.com/pernillekepaza
ByAlma
ByAlma,
Nämen tack snälla❤️
nouw.com/byalma
Sabina
,
Fina du!
Vet att du har det riktigt tufft, det är okej att ha det även om det är jobbigt och tufft ha det så för man vill egentligen inte att det ska vara så tufft och jobbigt.
Men jag vet att du kommer klara detta, och du själv måste också tro på det.
Chansen som du har fått, det är inte många som får det. Så jag är glad för din skull att du har fått denna chans.
Varje utmaning som du gör, det gör dig ännu starkare även om det är tufft. Varje utmaning som du gör, det är ett framsteg oavsett om det är litet eller stort.
Varje framsteg som du gör, du ska vara stolt över dig själv. Detta är något som du kanske kan skriva om. Skriv i en bok om dina framsteg som du gör varje dag. Lätt att man glömmer bort detta för man är så inne i sin ångest på grund av en ätstörning. Man får inte glömma bort de framstegen som man gör.
Ta en dag i taget!
Krossa ätstörningen ordentligt!
Kram på dig ❤❤
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️❤️
nouw.com/byalma