Vecka 26. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Veckan har varit helt okej. Det har ju ändå varit midsommar och allt. Blommor i håret, sång och musik samt massvis av glädje runt omkring sig. Det stärker i alla fall mitt mående överlag. Jag måste erkänna att det tar på energin ändå vid många firanden. Matmonstret är med mig hela tiden och det stör mig fruktansvärt mycket, då jag inte kan njuta i sällskapen. Jag är på min vakt hela tiden "hur mycket ska jag äta", "när ska jag äta", "med vem ska jag äta", "ser jag tjock ut i dessa kläder", "granskar eller tittar någon på min kropp", "äter jag för mycket" osv...

Veckans läskigaste:

Det är helt klart viktuppgången i måndags. Nej, det var inte många hekton men ändå några enstaka gram. När man inte gått upp på länge eller i själva verket gått ner flera veckor i rad är enbart något enstaka plus svårt att acceptera, då kroppen är inställd på viktnedgång. Det tär på ens psyke, fast att jag vet att det är ett krav för att jag ska få åka till Varberg. Jag vill ju må bra och det gör jag inte just nu.

Veckans godaste måltid:

Veckans jobb:

Jag kan erkänna att denna vecka har det varit dåligt med jobb. Jag har inte jobbat överhuvudtaget egentligen. Jag kanske har hjälpt mamma med matlagningen eller plockat undan i mitt rum. Men inte mer än så har det blivit... Absolut har jag varit ute med hunden och tagit ut diskmaskin då och då. Men det anser inte jag som ett arbete utan ett dagsbehov.

Veckans klädesplagg:

Veckans tråkigaste:

Att det har varit så himla kallt utomhus. Solen har varit framme mestadels av tiden men det har blåst och nästintill varit storm i Strömstad under midsommarafton samt under lördagen. Jag har känt mig kall och frusit extremt mycket under helgen. Det har liksom förstört min njutning under helgens tripp till västkusten.

Veckans bästa:

Veckans bästa är att jag är hemma igen. Nu låter det kanske som om jag inte haft det bra i Strömstad. Men herregud så är fallet verkligen inte. Men jag njuter som allra bäst på hemmaplan och det har jag alltid gjort. Jag tvivlar nästintill alltid om jag ska följa med på olika äventyr. Men när jag väl är framme trivs jag på topp vanligtvis. Men känslan när jag väl kommer hem till mitt eget, trivs jag som allra bäst. Borta bra men hemma bäst!! - Ordspråket stämmer alltid.

Veckans boost:

Hm, vad blir veckans boost denna vecka...? Jag tror det får bli att jag börjat förstått att jag har sommarlov. Alla krav är bortblåsta och en sovmorgon är plötsligt möjlig. De första dagarna på sommarlovet förstod jag liksom inte att nu har jag 10 veckors semester från allt och alla. En sovmorgon var omöjligt till en början. Inte för den delen att jag ställde alarmet utan att jag vaknade automatiskt, ändå fram till nu. Kanske beror det på att jag vänt på dygnsrytmen? Dock så har det ingen betydelse för känslan av att vakna efter 10.00 höjer dagens stämning, iallafall för mig.

Veckans mysigaste:

Det mysigaste måste ha varit umgänget under veckans gång. Jag har nästintill alla dagar haft någonting trevligt inbokat. Alltifrån en tripp till Strömstad med massvis av vänner och bekanta runt omkring mig, skogspromenaden med min vän Amanda till min morbrors besökande igårkväll.

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Hihi åh så skönt att höra att du haft det bra finaste du <3nouw.com/happym
ByAlma
,
Åh tack finis! Jag kämpar på så gått jag bara kan❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229