Veckans lista

Vecka 23. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Matmässigt har denna vecka väckt mycket oro och ångest inom mig. Jag vill så gärna äta men det går liksom inte att utmana mig till hundratio procent. Det är som om ångesten kväver mig i ena sekunden medan andra sekunden är allting bra och i sin fröjd om jag lyckats distrahera de där negativa tankarna om mat, kropp och vikt.

Veckans läskigaste:

Det måste ha varit i fredags klockan 08.30 när jag blev kallad till ett möte på ätstörningsenheten tillsammans med mamma. Enhetschefen höll i möte angående min kommande behandling. Innan samtalets början hade jag verkligen ingen aning om vad som skulle hända härnäst. Då maten var/är så pass jobbig. Men mötet gick bra!

Veckans godaste måltid:

Självklart var veckans favoritmåltid tacosen häromdagen. Men långt ifrån den svenska traditionella tacosen utan crabfish-tacos med mangosalsa. Mumma, vad gott det var! Dock så var det mitt i veckan och inte under fredags- lördagskvällen. Men det gick ner i magen ändå ;)

Veckans jobb:

Det närmaste jag kan komma i kategorin "veckans jobb" är att jag har varit väldigt aktiv med att ha hjälpt till här hemma. Flera dagar under veckan har jag hjälpt mamma med att lagat mat, dammsugit, plockat undan i mitt rum, kammat Enya (min familjs hund), gett henne mat, varit ute med Enya i spöregn och vid tidiga mornar och tagit ut diskmaskin ett antal gånger. Men kan man kalla det för veckans jobb?

Veckans klädesplagg?

Veckans tråkigaste:

Det tråkigaste under veckans gång har varit småbråket med mamma angående min mat. Ja, jag skäms lite vid dessa situationer. Men ångesten tar liksom över. Anorexin har ett så stort fäste inom mig. Men nu låter det kanske som att jag har fuskat eller slarvat mycket med mitt matschema. Men det vågar jag säga att jag inte har gjort.

Veckans bästa:

Oj, den var svår. Kanske är det att jag har sommarlov. Om jag ska vara ärlig så har det inte sjunkit in i mig ännu. Det känns liksom fortfarande att imorgon börjar jag skolan igen. Men så är ju inte fallet. Jag är ledig och det bästa med det är att jag slipper alla krav från min egen sida angående plugget. Hm, kanske inte riktigt. Men jag försöker tänka bort betygshetsen för detta läsår är över nu och jag kan inte påverka det.

Titta framåt inte bakåt för då trillar man...

Veckans boost:

Att sommaren är här, nu på riktigt! Vi har gått in i Juni- månad med några enstaka timmar och dagar utav sol och värme. Det kan bli bättre väder med enbart sol. Inte som nu!! Men sol bakom moln kan också vara skönt. När värmen är allt för jobbig, så att man klarar av att ta långpromenader med vovven utan att svetten rinner. ;)

Veckans mysigaste:

Det var i torsdags runt lunchtid då mamma, jag och Enya (min familjs hund) besökte Lunedet där det var marknad, ponnyridning, hoppborg och massvis av umgänge. Det var mysigt. Nej, jag hoppade in hoppborg eller hoppade upp på en shetlandsponny. Utan vi tog en skogspromenad ner till campingens sjö där jag och mamma dukade upp en picknick alldeles för oss själva ute i värmen.

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

evelinarou
evelinarou,
Så skönt med sommarlov! 😍🙏nouw.com/evelinarou
ByAlma
ByAlma,
Jag njuter😻nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Finaste du ❤️ Sååå underbart med sommarlov ❤️nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Fina du! Sommarlov är det bästa❤️😻nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229