Veckans lista

Vecka 22. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Mitt mående har varit stabilt under veckans gång. Jag har haft mycket matångest eftersom min behandlare var ledig vecka 22, eller ytterligare sagt hade hon inga tider för patienter med anledning att hon var på utbildning. Detta skapade en stress inombords för då missade jag förra veckans vägning.

Veckans läskigaste:

Ni har redan svaret på det! Det blev ingen vägning på Ätstörningsenheten. I ett ätstört huvud är det en hemsk känsla eller det motsatta, eftersom några med ätstörningsproblematik strävar emot vågen. Medan i mitt fall så strävar jag efter att få väga mig för att lätta på oron och ångesten.

Veckans godaste måltid:

Samma sak gäller här - Ni vet svaret, eftersom att jag älskar tacos. Jag äter det minst en gång i veckan, och skulle aldrig tröttna på maträtten. ;)

Veckans jobb:

Det har varit att plugga klart det sista inför kommande sommarlov, som startar igång på tisdag. Jag har pluggat engelska, psykologi och tyska. Dessutom har jag varit rätt så hjälpsam här hemma. Jag har städat mitt rum, plockat ut diskmaskin flera gånger, varit ute med Enya och gett henne mat. Men framförallt har jag hjälpt till att laga kvällsmaten samt tagit bort maten 2-3 gånger denna vecka.

Veckans klädesplagg:

Veckans tråkigaste:

Det måste nog ha varit matångesten denna vecka. Jag har varit upptagen med mycket kroppskontroll (fast att jag har arbetat mycket med det på ätsörningsenheten framförallt med min förra behandlare). Matångest, kroppsångest och dålighetskänslor har påverkat mig ganska mycket denna vecka.

Veckans bästa & mysigaste:

Den dagen var i lördags, då jag träffade Caroline (en vän) på stan vid lunchtid. Det blev mycket skratt den eftermiddagen. Hela den dagen var härlig för vid kvällskvisten kom Elvira (en annan vän) och hälsade på. Jag, Elvira och min tvillingsyster Tilde hade tjejkväll. Vi badade i min familjs spabad, spelade spel och åt tacos.

Veckans boost: 

Det var igår (söndag) när jag fick med Tilde (min tvillingsyster) ut i den friska luften för att fotografera lite. Jag tror vi fotade i över 1,5 timme. Eller ytterligare sagt fotograferade hon mig. Veckans boost blev att det blev rätt så bra bilder. <3

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar