Veckans lista

Vecka 52. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Det har varit en rätt tuff vecka rent fysiskt för mig. Då jag nästintill halva veckan har haft en kraftig förkylning, samt en infektion i luftvägarna som gjort att jag har tappat rösten. Därmed har det varit en tuff vecka på grund av sjukdom.

Veckans läskigaste:

Det är helt klart att jag inte har fått vägt mig denna vecka på ätstörningsenheten på grund av att jag har varit febrig och hängig, så vi ställde in det andra besöket på ätstörningsenheten. Då jag i nuläget går två dagar i veckan på mottagningen, men med en gångs vägning under veckans gång.

Veckans godaste måltid:

TACOSEN I FREDAGS! Jag kan nästan hoppa över den frågan då vi äter nästintill tacos en dag varje vecka, därmed blir den måltiden den godaste under veckans gång, på grund av att det är min favoritmat ;)

Veckans jobb:

Jag är sjukskriven från skolan fortfarande fram till januari samt att det är jullov, därmed blir det nya tag. Jag längtar! Hemmasysslor har jag inte utfört sådär jättemycket denna vecka så det kan jag knappt kalla för arbete. Dock så har jag pluggat lite under veckans gång ändå samt rykt och kammat Enya, så det får bli veckans jobb.

Veckans klädesplagg: 

När man är hemmaliggande och är sjuk blir det alltid mysbyxor och tjocktröja eller pyjamas. Det skönaste som finns...!

Veckans tråkigaste:

Ni vet redan vad jag kommer svara, haha! Så det får ni lista ut själva? Nja, nu känner jag mig lite väl fånig, det är såklart min förkylning samt viruset i kroppen.

Veckans bästa:

Det måste nog vara julstämningen inför jul. Jag älskar julen och har alltid gjort det. Det är något alldeles speciellt framförallt när julgranen kommer på plast samt de färglade paketen under.

Veckans boost:

Att det är julafton imorgon, som jag längtar! Det känns fortfarande som om jag är ett småbarn när det kommer till julafton, då jag är en festfixare till det enorma. Eller högtidsfixare, eftersom att jag inte älskar att festa. ;)

Veckans mysigaste:

Igår när jag tillsammans med min familj åkte till Red Brick Pub och åt middag där. Det var mysigt, fast att jag var på min vakt hela tiden på grund av ångesten inför att äta bland massvis av folk. Det är absolut jobbigaste i Karlskoga, eftersom att det är min bostadskommun. Men jag är stolt över mig själv att jag gick dit. På grund av att det inte var så läskigt som jag hade inbillat mig...

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

happyM
happyM,
Uschdå!! Jobbigt med förskyldningen <3
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Nu mår jag bättre <3
nouw.com/byalma