Vecka 33. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Veckan har varit bättre än på länge, då jag fått umgåtts med min kusin Vilhelm, som är en riktig glädjespridare. Han är verkligen så full av energi, dygnet runt och det uppskattar jag verkligen. Min fina, underbara kusin. Dock så är mitt psykiska mående som det brukar vara...

Veckans läskigaste:

Oj, den var svår! Låt mig tänka... Jo, det var när jag och min familj tittade på en deckare och mördaren höll på att "döda" en människa i mitten av filmen. Det ledde till att jag hade riktigt svårt att somna den natten.

Veckans godaste måltid:

Kräftskivan i lördagskväll, det var riktigt gott <3

Veckans jobb:

Sista veckan inför skolstarten har varit en vecka med mycket arbete. Eller jobb och jobb? Det kan man nog säga, för mina krafter är helt slut, efter att ha varit barnvakt åt Vilhelm nästintill hela veckan. Ingen lugn stund där heller... ;)

Veckans klädesplagg:

En helt vanlig, basic outfit! Gråa tennisskor, svart, tråkig linneklänning, svart handväska, mörkblå tjocktröja från 8848 och mina bruna favoritglasögon ifrån min vita, dammiga byrålåda.

Veckans tråkigaste:

Förlåt min ena faster, men det måste ha varit barnkonserten i lördag eftermiddag. Men vad gör man inte för sin kusin?

Dock så var det så långtråkigt, under tiden jag stod där och frös... Musiken var inge fel på, bara inte min musiksmak, så att säga!

Veckans bästa:

Oj, den var svår för det har hänt så mycket roligt under veckans gång. Något som stack ut lite extra mycket under veckans gång, var när jag, Tilde, Vilhelm samt min morbror Martin var på Nobels skärgård och uppfann/klurade ut massa gamla uppfinningar, från Nobels århundraden. Det var kul, lärorikt och intressant, en riktig skolutflykt...

Veckans boost:

Självklart var det att Vilhelm uppskattade sina födelsedagspresenter så mycket från min familjs sida. Det var så roligt att se, som glädjer mig mycket. Då det var jag som valde ut leksakerna :)

Veckans mysigaste:

Det mysigaste var när jag och Vilhelm badade i vårt spabad. Min kusin älskar att bada och hans skratt glädjer mig så mycket. Mysigt att bara få krama om honom <3

Veckans mest likade bild/bilder:

Gillar

Kommentarer

MirandaBrander
,
Låter som en bra vecka!!! Kram ❤️ nouw.com/mirandabrander
ByAlma
,
Ser fram emot den - kram❤️nouw.com/byalma
happyM
,
Älskad din outfit 😍nouw.com/happym
ByAlma
,
Tack snälla, sötnos😘nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229