Veckans Lista

Vecka 32. Måndag - Söndag 

Observerar er att det är "gamla" bilder som ägde rum i Thailand under sommaren. Då denna vecka är dåligt med fotograferandet.

Veckans mående:

Om jag ska vara ärlig, har veckan varit superjobbig. Då maten, eller framförallt vikten blivit ett stort problem, dygnet runt. Då jag inte har haft kontakt med ätstörningsenheten under 4 veckors tid, pga. semester. Dock så besökte jag ätstörningsenheten i fredags och vikten visade ganska många hekton neråt, därmed är det extra jobbigt i dagsläget.

Veckans läskigaste:

Självklart viktkontrollen i fredags - tråkigt svar men annars har det varit en helt vanlig vecka, framför datorn i sängen eller solandet vid sjön. En typiskt ledig vecka!

Veckans godaste måltid:

Kycklingtacosen häromdagen! Älskar verkligen tacos i alla olika former, som jag skriver nästintill varje vecka ;)

Veckans jobb:

Om jag ska vara ärlig så har jag inte städat eller jobbat en ända dag. Om jag ska understryka något slags jobb, så är det mina långpromenader med min hund. Det är ett krav att någon i min familj ska utföra en längre promenad varje dag och det ställer jag gärna upp på...

Veckans klädesplagg:

Jag har gått omkring i pyjamas eller i denna bikini på altanen här hemma, för hålla min bruna bränna från Thailand :)

Veckans tråkigaste:

Att jag har blivit förskylld och fått ont i halsen. Det har varit mindre roligt. Dock så ska jag inte gnälla för mina familjemedlemmar har haft feber under veckans gång.

Veckans bästa:

Det måste vara att jag har umgåtts med så många fantastiska vänner denna vecka, framförallt igår när jag var på ett party... Träffade på vänner som jag inte träffat på flera månader, så det var grymt skoj!

Veckans boost:

Det måste nog vara all kärlek från er, här på bloggen. Jag hade ju uppehåll förra veckan och nu är jag tillbaks igen. Förgående vecka var ganska annorlunda, då mina dagar inte riktigt såg ut som vanligt. Då jag ägnar många timmar på bloggandet, varje dag! Det saknades helt enkelt någonting förgående vecka...

Veckans mysigaste:

Det är att idag ska jag och Tilde tillsammans med en av mina närmaste vänner Elvira och hennes pappa boka en London resa - ska bli riktigt kul! Längtar redan tills vi drar iväg till London i November.

Veckans mest likade bild/bilder:

Kram, Kramis <3

Gillar