Veckans lista - sjukskriven?

Vecka 31. Måndag - Söndag

Veckans mående:

Ångesten har varit med mig som aldrig förr när det gäller min vikt. Då jag inte vägt mig på 3 veckor - PANIK! Tror dock att den är i kontroll, lite upp? Mer ångest...

Veckans läskigaste:

Åh den var svår, för jag har inte varit med om något super läskigt. Men att inte ha kontrollen över min vikt är det läskigaste, läskigaste. Tråkigt svar, men ska jag berätta sanningen och vara ärlig...?

Veckans godaste måltid:

Tapas i alla olika former. Världens godaste tapas i Thailand under denna period.

Veckans jobb:

Solsemester!!! Packa i och ur resväskan för hemfärd om det räknas?

Veckans klädesplagg:

Blommigt linne & shorts (ej jumpsuit) samt en solhatt samt solglasögon.

Veckans tråkigaste:

Borta bra men hemma bäst! Håller verkligen med om det citatet. Nu njuter jag verkligen av att vara hemma igen. Precis som jag gjorde de första dagarna i Thailand också, men på ett helt annat sätt.

Men det tråkigaste i veckan var flygplansresan. Den var tuff och lång! Hemfärden var jobbigare än dit vägen pga. att jag inte sov djupt en blund under 2 dagars tid. Tröttheten tog över!

Veckans boosr:

Att sommarlovet börjar närma sig sitt slut. Detta låter helt galet. Men jag som varit sjukskriven ca. 1 månad tidigare innan mina klasskompisar gick på sommarlov, så har jag tröttnat på att inte gå tillbaks till mina vardagliga rutiner. Jag kan inte säga att jag längtar och vill börja årskurs 2 från och med idag. Men saknar mina dagliga rutiner. Undervisningen. Läxorna (inte proven och betygshetsen). Klasskompisarna. Lärarna.

Veckans mysigaste:

Det var när jag träffade Enya (min hund) efter 17/18 dagar. Världens bästa hund och världens bästa vän. Min älskling <3

Veckans mest likade bild/bilder:

Haft ca. 1,5 vecka semester från bloggandet.

Kram, Kramis <3

Gillar