VÄST-BÄST-KUSTEN

Heeej godingar! Kul att just DU tittar in idag på Almas blogg. Trodde inte jag skulle kunna skrapa ihop ett inlägg på morgonen idag men vaknade tidigt och insåg att mina fina bilder från igår var tvungen att publiceras. De var tvungna att komma upp. Just nu är Alma och äter frukost. Jag har precis vaknat och ska börja göra mig iordning för en dag på stranden. Vädret är magiskt: sol, mer sol och sol.

Igår avrundade jag dagen med ett restaurangbesök med mamma och pappa. Bilden visar vår måltid: pizza och pasta. Det var en italiensk resturang mitt i Varberg. Invito! Väldigt god mat med okej priser. Lite dyrare än vanliga pizzerior, men lätt värt sitt pris. Mamma och jag delade på en pizza och en pasta. Rekommenderar starkt mat med skaldjur. Det blir nästan alltid 10/10. Precis som denna!!!

Åh herregud vad varmt det var igår, solsting någon? Svar ja. Gårdagen spenderades på stranden och det var livet på en pinne! Jag mår aldrig så bra som när jag ligger vid havet, dock väldigt mycket folk, men vem hittar ens en strand för sig själv i Varberg?

Hoppas ni har en bra dag med mycket sol och bad. Jag ska nämligen hoppa upp ur sängen och göra lite frukost.

/Kram Tilde

Kram, Kramis <3

Gillar