Psykisk ohälsa

Hej! Ojojoj det blev ingen dålig dag, som jag trodde imorse. Jag hade ju gått upp igår och jag hade extrem ångest, nästan som när jag var inlagd. Så imorse när jag vaknade hade jag en stor klump i magen och inte ville gå till skolan. Jag ville bara sätta mig och gråta, men jag bestämde mig för att gå iväg till skolan.

Först kändes dagen hemsk men sen hände någonting när jag träffade mina vänner. De gjorde så att jag fick kraft att för en gångskull må lite bättre. Därefter har jag haft en riktig bra dag, självklart har jag haft mycket ångest över maten och så. Men har haft en okej dag ändå, om jag tittar tillbaka tills imorse.

Men om jag ska vara ärlig så mår jag inte alls bra nu. För jag har extrem ångest inombords och en stor klump i magen, det känns nästan att jag vill ge upp allting. Orkar faktiskt inte mer, men jag ska bli frisk men när vet jag inte...

Imorgon tänkte jag blogga lite mer än idag för idag har jag bara behövt andas och göra lite avslappningsövningar. För att klara av dagen. Men under tiden jag var i skolan kändes det som om jag var fri från mina tankar lite mer än nu och imorse. Så det vart en lyckad dag, för att det skulle vara idag. Kanske ett lite ointressant inlägg, men var bara tvungen att skriva av mig.

Så ses vi imorgon igen! Sä får ni ha en bra dag, kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229