Mina funderingar & frågeställningar

Varning - 10 saker du inte ville veta...

1. Bilfärden

Bilen betyder mer för din vikt än inkomst, kön, utbildning och ursprung. Ju mer tid du spenderar i bilen på väg till jobb eller ärenden, desto större risk för övervikt.

2. Smutsiga kalsonger

Det är inte de smutsiga kalsongerna på sovrumsgolvet eller de tomma hyllorna i kylskåpet som får svenska kvinnor att tröttna på sina män. Det som stör svenska kvinnor mest är att den andra hälften inte pratar med dem.

3. Ögonfärgen avgör mängden ALKOHOL

En norsk studie visar att ögonfärgen kan ha stor betydelse för hur berusade vi blir. Blåögda personer är oftare blyga – vilket gör att de dricker mer alkohol för att slappna av.

4. Bristen på sömnen

Svenska män sover minst i Västeuropa. Svenska män över 35 år sover minst av alla – 6 timmar och 53 minuter per natt.

5. Plastikoperationen

Var tionde svensk är beredd att plastikoperera sig. Antalet svenskar som är redo att lägga sig under skalpellen för att förbättra sitt utseende är nästan dubbelt så många som för ett år sedan.

6. Flörtandet via smartphone

Tre av fyra 15-24-åringar använder sms för att flirta, enligt en schweizisk undersökning. Bland de över 65 år har nio procent någon gång skickat ett kärleksmeddelande via sms.

7. Ärliga blondiner

I en ny undersökning har blondiner från hela England svarat ärligt om sin hårfärg. Över 80 procent av blondinerna erkände att de var falska blondiner.

8. Drömpartnern skiljer sig åt

Idealet för vår drömpartner ser olika ut i landet. Den viktigaste egenskapen är förmågan att få den andra att skratta. De enda som tycker annorlunda är män i Norrbotten. För dem är det viktigare att partnern städar och diskar efter sig.

9. Mammorna vinner över papperna

Pappa är bra som chaufför. Annars är mamma bäst på allt annat. En ny undersökning visar vad brittiska tonåringar egentligen tycker om sina föräldrar.

10. Fruns födelsedag

En av tre holländska män skulle hellre se sitt landslag spela i EM än att fira sin frus födelsedag.

Källa: Expressen.se

Mer information: Klicka här!!

Gillar

Kommentarer

happyM
,
Så himla kul att du delar sånt här, endel punkter är ju verkligen helt galna ❤️ kramnouw.com/happym
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229