Mina funderingar & frågeställningar

Hej mina hjärtan! Det är dags att börja behandla dig själv bra, att ge dig själv uppmuntrande ord och uppmana dig själv att fortsätta när livet blir för svårt. Det är dags att vara dig själv.

Vi tenderar att vilja vara som andra människor istället för att vårda vår egen äkthet. Men varför är det så svårt att vara sig själv? Kanske är det för att saker som inte passar in i jämvikten ofta kritiseras tills vi inser hur bra de är.

Vi är rädda för att ha fel, begå misstag eller se löjliga ut. Men har du någonsin tänkt på hur viktigt och befriande det är att bara vara dig själv?

Ibland är det svårt att tro på dig själv. Det är lätt att bli på dåligt humör när allt går fel eller när du knappt ser några resultat av ditt hårda arbete. Men svårigheter och problem kommer alltid finnas där. Det är därför lätt att falla i fällan som är att jämföra sig själv med andra. Du kanske känner dig deprimerad över att du inte är som andra eller för att du inte har uppnått vad andra uppnått.

Det är dock viktigt att inte glömma allt du har gjort. Det är ännu viktigare att inte förlora dig själv. Tro på dig själv trots allt annat, för du kommer gå långt i livet... Det kan jag lova, bara att du vågar tro på dina drömmar, för du är så mycket bättre än vad du i själva verket tror. DU ÄR GRYM!! Kram, Kramis❤️

Gillar

Kommentarer

resanmotfrihet
,
Så sant verkligen! Heja dig ❤️nouw.com/resanmotfrihet
ByAlma
,
Emma Engström
,
Otroligt fint och bra skrivet, detta ska man verkligen ta åt sig av! <3nouw.com/emmaengstrom
ByAlma
,
Tack fina du! <3nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229