Vad vore normalt?

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är okej med er, med mig är det okej med. Jag har lite magont eftersom att det är en stor dag imorgon, vägning står på schemat. Inte direkt höjdpunkten i veckan. Team ingår också, som jag hade väldigt svårt för i början. Men det börjar lugna sig alltmer. Jag gillar inte att stå i fokus, och det blir lätt så när det är behandlare, terapeuter, läkare och sekreterare i rummet med syfte på att ha fokus har på mig.

Dessutom skäms jag så fruktansvärt mycket över vad siffrorna visar på vågen. Det vill säga min vikt. I rummet pratas det öppet om vad jag väger. Självklart är det inte det enda som pratas om, huvuddelen handlar om mitt så kallade psykiska och fysiska mående. I den fysiska delen ingår naturligtvis vikten. Men det är långt ifrån allt. Jag har några kilon kvar enligt vården. Men jag är tvärsäker på att det inte behövs. Ja, kanske lite ätstört!? Men jag känner mig så stor och klumpig nu. Vad skulle jag göra om jag gick upp ännu mera i vikt? Jo! Det kan man räkna ut.

Men det kanske behövs för att jag ska bli fri. Jag vill inte ha en så kallad light- variation av ätstörningsproblematik. Nu pratar jag som om siffran på vågen vore allt. MEN naturligtvis är psyket sjukdomen. Men man kan inte bli frisk om man inte når sin normala vikt. Inte efter BMI utan med hänsyn till viktkurvan. Jag som varit sjuk så länge, är det svårt för läkarna att sätta än direkt målsiffra. Utan det visar sig i längden. Det skrämmer mig! Vad är normalt, är min största och första fråga...? Kram, Kramis❤️

Kram, Kramis <3

Gillar