Vad ska jag säga!

Hej! Nu tänkte jag säga 3 saker som har varit lite extra viktiga för mig, de senaste 3 månaderna!

Det absolut största och viktigaste som hänt under 3 senaste månaderna är: att jag har kommit in på mitt första handsval på mitt gymnasie jag sökt. Det är en av de bästa sakerna i mitt liv. Trodde aldrig att jag skulle komma in. Då jag har varit borta extremt mycket från skolan när jag besökt ätstörningsenheten och varit inlagd på sjukhus.

Sen var det när jag fick besked att jag kommit in på folkhälsovården, passar mig verkligen perfekt till sommarjobb i sommar. Då har jag någonting att göra under sommarlovet än att bara gå hemma och vila. Jag ska gå på en kurs inom barnkonventionen och säkert få göra någon inlämningsuppgift. Vill jobba som barnpsykolog när jag blir stor så ett viktigt ämne att med sig till framtiden.

Sen var det när jag bestämde mig för att köpa ett armband där det stod FUCK ANOREXIA på. Det var stort för mig då jag bestämde mig för att jag verkligen skulle försöka bli frisk från min ätstörning. Då jag vill inte förmedla ett budskap som jag inte står för! Jag vet att jag har en lång bit var i min ätstörning och att jag kommer ha mina upp och ner gångar. Men det viktigaste i mitt läge just nu är att jag inser att jag är sjuk och att jag verkligen håller med intrycket: FUCK ANOREXIA.

Hoppas ni uppskattade detta inlägg, så hörs vi snart igen, kram❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229