Psykisk ohälsa

Min Anorexi

Hej mina hjärtan! Jag tänkte skriva av mig lite här på bloggen med detsamma, för jag har så mycket ångest inombords. Det är som att jag vill våga och försöka, men det går bara inte. Jag kan inte! Självkänslan är för låg och oron att misslyckas är värre en det tillstånd jag befinner i just nu. Det är sjukt svårt att beskriva med ord och tal, men en sak kan jag säga att det går inte något vidare just nu. Varje vecka som jag besöker ätstörningsenheten så krymper jag, inte i min ögon med på tegelstenen. Snart är det allvarligt igen - säger dem! Men jag känner mig inte så sjuk, som "alla" andra menar...

Varje dag vaknar jag med en känsla i kroppen av svaghet. Men åt andra sidan känner jag mig lika pigg och bestämd att dagen ska bli så bra som möjligt med utmaningar som hjälper mig till det friska.

Men när jag sitter där vid frukostbordet och känner hur ångesten kryper sig närmare - går det bara fel på grund av alldeles för mycket lämnad mat på tallriken. Medan ett glädjerop skriker inom mig, men som försvinner lika fort som den kommer. Några få minuter/sekundslag senare när jag lämnat matbordet kommer skammen över att det inte gick som jag hade planerat. Varför, varför, varför... går det inte för?

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

MajaLinneaSturedahl
,
kämpa fina du ❤️nouw.com/majalinneasturedahl
ByAlma
,
Tack snälla <333nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229