Tonårsliv?

Hej mina vinterpärlor! Just nu sitter jag på bussen redo för ytterligare än skoldag. Jag har haft det bra de här dagarna, när jag varit borta i Örebro. Dock kanske jag inte sovit så bra, men vad gör det när man har det trevligt? Kanske inte så roliga konsekvenser under dessa dagar, då det kommer några ytterligare dagar framöver under denna vecka. Men jaja, jag måste få leva ungdomslivet ibland också... Inte bara sova!

Idag har jag svenska, psykologi, engelska och naturkunskap på schemat. Så det verkar som en ganska bra dag, kanske inte perfekt men näst in till. Jag gillar alla dessa ämnen utom engelska som sagt, men lättnaden över engelskan känns bättre än på länge. Jag menar jag hänger med på lektionerna och hinner lämna in mina uppgifter som jag ska. Så varför gnäller jag för? Kanske för att jag är så rädd att misslyckas i ämnet, då jag inte klarar av det i dagsläget. Men samtidigt känns det ändå okej med engelskan, hittills! Bara klumpen i magen, som är störande under engelska lektionerna. Dock har vi en jättebra engelska lärare måste jag säga!

Men om man har svårare för ett ämne, så i regel tycker man inte att ämnet är särskilt roligt... Ni förstår säkert grejen, kram❤️

Kram, Kramis <3

Gillar