Timmarna drar sig mot LunchTime

Timmarna drar sig mot LunchTime

Hej mina hjärtan! Hur är läget med er? Med mig är det "si så där" med. Dagen har varit mer eller mindre bra hittills. Timme efter timme har varit lite upp och ner. Hursomhelst har jag pysslat lite med Lettering, som kortfattat sagt är handritade bokstäver, tryckta med liten miljöpåverkan i begränsad upplaga. Sjukt roligt men väldigt svårt iallafall om man är en riktigt perfektionism ut i fingertopparna. Precis som MIG!! ;)

Klockan 11.00 gick jag tillsammans med personal samt några enstaka till patienter en promenad i en stor klunga. Dagligen går vi en 15 minuters promenad ute i den friska luften. Ibland går vi ner till havet och andas in den fräscha höstlukten från saltvattnet. Medan andra dagar vandrar vi sakta igenom Campingen innan vi återvänder igen till behandlingshuset. Dessa 15 minuter förgyller mina dagar. Frisk luft och Sveriges natur är lika med magi när man annars enbart är instängd under ett tak. Ett bra tidsfördriv helt enkelt. Tiden går alltid lika fort när vi tar oss från dörr till dörr.

Nu ska jag strax springa ner till matsalen där lunchen väntar. Jag har inte tittat på menyn ännu så det får helt enkelt bli en överraskning.

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar