Vem är jag?

Hej! Varmt välkommen till min blogg ska ni vara! Somsagt heter jag Alma Stoor och är 15år gammal. Denna blogg kommer handla mycket om mode och skönhetsrelaterade saker. Ni kommer även få lära känna mig och få följa med mig i vardagen ! Mitt första inlägg här på nouw.com, tänkte jag berätta 5 typiska saker om mig själv!

1. Bor i en liten stad, som heter Karlskoga. Om ni vet vart Örebro ligger?, så ligger Karlskoga 30 minuter utanför. (PS: en ganska ful och tråkig stad)

2. Bor med min mamma, pappa, tvillingsyster och våran lilla hund, Enya. Min älskling! Om ni inte visste hur mycket jag älskar hundar...

3. . Har haft en annan blogg innan denna på improveme., Almasliv. Kanske inte den bästa bloggen precis, men ska ta den här bloggen mer seriöst, lovar! Lite mer intressanta inlägg, som jag själv brinner för... PS: detta ska bli jättekul!

4 En till sak om mig är att jag älskar design. På min vardag stickar jag mycket och målar, mindfulness. Det är målarböcker för vuxna! Kan verkligen tipsa er att måla mindfulness. Då det är väldigt avkopplande och framförallt väldigt roligt. Älskar den kreativa världen! När bilderna är klara, blir dom extremt fina och färgglada. En typisk present från mig när jultomten knackar på dörren...

5. Nu kommer lite ointressant fakta om mig, men jaja, kanske någon som orkar läsa...

Favorit färg: Vit och Rosa, Favortämne: slöjd, bild, so-ämnen och svenska, favoritmat: sallad.

Mina intressen är mode, musik, resor, vänner och familj mm.

Vi hörs snart igen, kram Alma! ❤️

Gillar

Kommentarer

Sandramate
,
Vad kul att läsa! Vilken charmig lite vovve! Aå söt! Kram fina du<3nouw.com/sandramate
ByAlma
,
Åh tack finis! Enya (vovven) är det bästa som finns😻nouw.com/byalma
happyM
,
Hihi åhh så kul att kika tillbaka 😃 💖nouw.com/happym
ByAlma
,
Tyckte också det😻nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229