Till Alma!

Tjenare, tänkte göra ett litet surprise inlägg om den underbaraste tjejen jag känner.
Hon heter Alma och de är den ända personen jag känner som verkligen klarar allt, även fast hon mår jätte dåligt går hon till skolan varje dag utan att ge upp. Hon åker hem varje dag för att äta. I hennes ögon mat lika med ångest men ändå åker hon tillbaka till skolan efter lunch för att fortsätta kämpa, en sån vilja att lyckas har inte många!

Jag lärde känna Alma när jag var 6år och sen dess har vi haft våra upp och ner gångar men alltid funnits där för varandra. En tjej som Alma är de bästa man kan ha!

Tänkte nu prata lite ur mitt perspektiv hur Almas sjukdom påverkat vår vänskap osv, som sagt ända sen jag lärde känna Alma har vikt och utseende varit viktigt för henne, hon är en extrem perfektionist och väldigt målinriktad. Om hon sätter ett mål lyckas hon och gärna så klarar gör hon de alltid lite bättre än väntat.
Så för ungefär 2 år sen så började Alma tänka på att skaffa en model Agentur, som vän stöttade jag såklart henne, och hon fick en. Som jag nog redan uttryckt mig tillräckligt bra om vill Alma alltid lyckas bäst så hon började söka på nätet hur man ska se ut för att vara bäst och passa till mest jobb.
Helt plötsligt börjar hon gå ut och gå mer och mer och hon började hålla sig mycket för sig själv, hon börjar äta mindre och mindre, hon börjar välja bort kost och allt var på full rulle hennes ätstörning hade börjat... som vän så är de svårt att veta vad man ska göra. Ska man tvinga henne äta eller släppa lite på de för att hon inte ska få lika mycket ångest. I början släppte jag och hennes syster väldigt mycket på detta för vi såklart ville ha en rolig och glad Alma att vara med, men allt vart bara värre och värre jag träffade henne inte alls ofta för hon var för trött hon hade ingen energi de ända hon gjorde var att ligga på sitt rum sova och göra läxor.
Alma har haft sina upp och ner gångar nu i 2år men de spelar ingen roll för mig för jag är exakt lika stolt över henne endå hon är en av få stjärnor i den värld vi har idag.

//Amanda
PS Love you Alma, hoppas detta surprise inlägg var okej;)

Kram, Kramis <3

Gillar