Tävling: Avslutad!

Tävlingen är avslutad! Vem vann? (SAMARBETE MED PERSONLIGALMANACKA.SE)

Hej mina hjärtan! Först och främst vill jag bara säga ett stort tack, till alla ni som har varit med och tävlat, för att ha haft chansen att vinna sin egna, designad almanacka från Personligalmanacka.se. (Jag hade så svårt att välja ut den bästa motiveringen, angående tävlingsreglerna (Mer information) att jag lottade ut vinnaren istället...!)

"Det bästa med Personligalmanacka.se är att man kan designa sin egna almanacka, efter smak och påhittighet. Man kan göra sin formgivning genom enkla steg i taget med hjälp av foton, teman, texter osv. Poängen med det hela är att skapa sin egna dröm- almanacka. Istället för att gå till närmaste bokhandel och köpa sig en helfärgad, svart, tråkig almanacka. Men med hjälp av Personligalmanacka.se kan du göra den värsta, påhittiga designen.

När du beställt eller vunnit din, alldeles egna almanacka från Personligalmanacka.se följer det dessutom med ett gummiband, en plastficka, en linjal och massvis av fina klistermärken på köpet. Man kan dessutom bland annat välja till pennor (pennorna på bilden kommer inte därifrån), fodral, skrivhäfte i samma mönstergivning. DU SKAPAR OCH DU VÄLJER!!"

Vinnaren är...

... Grattis fina @happyM, du är den lyckliga vinnaren av ett presentkort hos Personligalmanacka.se. Nu kan du designa din helt egna almanacka inför 2018-2019 eventuellt år 2019-2020 och göra den precis som du vill! Hoppas den kommer till bra användning. /Gör gärna ett inlägg på din blogg eller skicka en bild till mig privat, hur din egna personliga almanacka blev när du fått den hemskickad till dig - så att jag inte missar någonting riktigt fint ;)

Jag kommer med detsamma informera Personligalmanacka.se, så kommer de kontakta dig/@happyM för mer information om presentkortet om några få dagar! Kram & Puss <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

dearstress
dearstress,
ByAlma
ByAlma,
❤️❤️
nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Men wow, sitter här och är helt tårrögd, snacka om ett fantastiskt slut på min helg och början på en ny vecka. Skönt att få komma tillbaka till ett jobb jag precis bestämt mig för att sluta på med massor av ny energi <3 Gud vad tacksam jag är, snacka om att detta kommer bli perfekt nu när jag ska börja plugga. Vet inte ens hur jag ska förklara hur glad jag är!! <3 Tusen tusen tack bästa bästa du, massor av kramar <3
nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Så glad för din skull, vännen! Ha det BÄST❤️ Kramis❣️
nouw.com/byalma
IP: 82.99.3.229