TÄVLING - Samarbete

Hej mina hjärtan! För några dagar sedan lovade jag er en tävling här på min blogg, i samarbete med Personligalmanacka.se. Kom ni ihåg det? Jag kommer härmed tävla ut ett presentkort till någon av er på ett värde på hela 399 kronor. Ni kan bland annat välja på att göra en valfri almanacka, skrivhäfte till en väggalmanacka i valfri storlek, förutom det har ni möjligheten att vinna pennor i alla dess sorter till klistermärken. Underbart, eller hur? Min rekommendation till er alla som beställer från Personligalmanacka.se är att ni väljer en personlig touch, vad ni än väljer. Det blir extra unikt och roligt då. :)

Reglerna är enkla och det enda som du behöver göra för att ha chans att vinna ett presentkort på hela 399 kronor hos Personligalmanacka.se är:

1. Följ @personligalmanacka och @alma_stoor på Instagram.

2. Följ min blogg - ByAlma här på Nouw om du har möjligheten till det, om inte så är det bara att hoppa du över den regeln.

3. Kommentera att du är med i tävlingen i kommentarsfältet här nedanför eller via DM på Instagram, samt beskriv varför just DU ska vinna presentkortet...?

Jag utser den lycka vinnaren nu på lördag, så passa på att tävla innan tiden avslutas. Sedan presteras vinnaren här på bloggen under söndag- eftermiddag/kväll den 12/4-20. Är instruktionerna solklara? Kommentera här nedanför annars!? All lycka till! <3

Kram, Kramis <3

Gillar