Tårarna bara rann

Hur har de första dagarna varit på Capio?

Hej mina hjärtan! Innan jag kom hit trodde jag aldrig att jag skulle säga detta. Men jag har faktiskt varit med om en process som har varit fruktansvärd jobbig de första dagarna. Jag har utmanat mig med massvis av utmaningar som jag inte klarat av att äta under flera års tid. Jag har ätit pasta och druckit juice. Men hör på denna "jag har ätit glass". Det trodde jag aldrig skulle hända samt uppstå. Jag vågade! Tack vare all peppande från personalens sida. Jag höll inte klockslagen och jag åt långt ifrån upp allt från glassen på tallriken. Men jag tog en liten, liten tugga högst 1 tsk/msk med hemgjord bananglass med ett blåbär på. Det tog hela 15 minuter. Men tiden har ingen betydelse i detta läge, för jag klarade det. Tårarna bara rann, hela kroppen skakade och jag blev alldeles varm.

Nu i efterhand känns detta så overkligt. När man utmanar sig så himla mycket är det viktigt att aldrig glömma bort att ångesten kan bara nå sin högsta punkt. Paniken är inte farlig fast att det kan känna så. Ja, för min egen del så var det så. Men som sagt ångest är inte farligt.

Jag har fortfarande ångest över att jag åt glassen, samtidigt som jag är nöjd över min insats. Ätstörningen skriker inom mig under tiden jag skriver detta inlägg. Att jag faktiskt ÅT en tesked glass. Men innerst inne är jag väldigt stolt och lättad.

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Du är grym!❤️
nouw.com/victoriaflyman
alvaalinnea
alvaalinnea,
Känner igen mig så väl med ångesten över att man åt eller vad man åt... Men lyckades jag övervinna denna sjukdom så kommer du göra det!❤️
nouw.com/alvaalinnea
IP: 82.99.3.229