Svarar på era frågor

Hej! Vilka diagnoser har du? Jag lider utav ätstörning UNS, haft anorexia, depression och ångest

Vad är din dröm? Min dröm är att bli psykolog och kunna hjälpa unga människor i jobbiga situationer. Självklart har jag också en dröm att bli mamma någon dag och hitta en partner.

Vilken är din favorit månad? Jag skulle säga juli för då fyller jag år. Men framförallt är det för att juli är en varm och solig månad. Älskar att sola och bada, vem gör inte det? Det som är så härligt...

Vad heter din bästa kompis? Jag känner att jag har jättesnälla vänner och tycker jättemycket om dem. De vet själva vem jag menar. Men jag har nog ingen kompis som är min absolut bästa, bästa vän och har nog aldrig haft det. Men självklart har jag haft jättemånga kompisar som är bland det bästa jag har.

Vad är din favorit godis? Jag har inte ätit godis på hur länge som helst. För jag har en stor rädsla när det gäller sötsaker över lag. Men om jag var tvungen att välja en godis som är min favorit. Skulle jag nog säga att det var tutti frutti rings och polly. Men jag skulle aldrig sätta mig och äta godis då jag har stor fobi för det.

Hoppas ni uppskattade detta inlägg. Så får ni ha en jättebra kväll, kram Alma❤️

Gillar

Kommentarer