SÖK HJÄLP DIREKT, INNAN DET ÄR FÖR SENT!

Hej! Lyssna noga på mig nu, jag är ett levande exempel som har gått igenom en lång väg i en allvarlig ätstörning. Varit inlagd på sjukhus, åkt fram och tillbaka till ätstörningsenheten allt från matträning, familjeterapi, KBT?, sjukgymnastik, läkarundersökningar med mera. Det jag ville komma fram till är att det går att bli bättre från en ätstörning. Jag tror att man också kan bli helt frisk, men dock inte fri från en ätstörning.

Jag tror att man alltid lever i en riskzon att drabbas igen, då det finns inombords och ligger och gnager på sidan om. Så inte fri 100% men frisk är jag säker på att man kan bli. Då gäller det att kämpa 100%, det räcker inte med 95% kämpande. För då missar man att behandla de allra minsta hinderna på vägen. Det är tufft, mycket tårar, ångest, panikattacker, bråk med omgivningen, isolerad, magont, depressioner, nedstämdhet med mera. Det är hemskt och behöva förklara detta, men det GÅR!

Om man kämpar från första start, är det "betydligt" lättare att släppa kontrollen. En om det går dagar, månader eller till och med år. Då kan det bli rent och sagt hemska år framöver. Om man ångrar sig och väljer det friska än det sjuka. Förstår ni vad jag är ute efter?

NI MÅSTE KÄMPA FRÅN DAG ETT, OM NI INTE REDAN GÖR DETTA. FÖR ANNARS GÅR DET INTE, 100% OCH JAG ÄR SÄKER PÅ ATT ERA ANHÖRIGA ÄR MED ER UNDER HELA RESAN. SÅ NI FÅR KÄMPA TILLSAMMANS, MEN SÖK OCKSÅ PROFOCONEL HJÄLP DIREKT. FÖR DÅ GÅR DET "LÄTTARE" SAMT "SNABBARE" ATT BLI FRISK FRÅN HELVETET. MEN KOM IHÅG DET ÄR DITT JOBB OCH DET ÄR DU SOM BESTÄMMER...


PS: Nu kanske jag låter hård, men det är ända sättet för att bli frisk. Jag är rädd för att jag kommer stanna kvar i anorexin, ätstörningen. Då det är så hemskt att gå emot helvetet. Men jag vet och jag står för det, det går att bli frisk. Om man man kämpar 100% och inte 95% som jag gör. Men en dag kanske det vänder för mig också, vem vet? Kram❤️

Gillar

Kommentarer

hannapetersens
hannapetersens,
Du är starkast Alma!! <3 <3 Kram!nouw.com/hannapetersens
ByAlma
ByAlma,
Åh finaste du! Du är det❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229