Ska jag bli inlagd igen?

Hej! Detta inlägg kände jag att jag bara ville skriva av mig. Så ni som orkar läsa, fortsätt läs eller så hoppar ni över detta inlägg och väntar tills imorgon. Men när jag var inlagd på sjukhuset i Örebro mådde jag extremt dåligt över maten. Tyckte att det var jobbigt att dricka vatten och det har jag bestämt mig för aldrig komma tillbaka till...

Det jobbigaste just nu är att jag känner mig lika tjock då som nu. När jag tänker på det känns allt bara så jäkla konstigt som en bomb sprängt sig i mitt huvud. Fattar verkligen ingenting! Idag skulle jag aldrig behöva bli inlagd igen, då jag har en så pass hög vikt. Men man kan aldrig säga aldrig eller jo för jag har bestämt mig för att jag aldrig ska hamna där igen. Jag mådde så jäkla dåligt, det har blivit mycket bättre. Men ångesten är fortfarande med mig, dag ut och dag in. Det känns som att anorexin är jag! Då jag har haft ätstörningar nu väldigt länge.

Det kanske är fel men ibland känns det som: här kommer ätstörda Alma till skolan med en rad diagnoser. Om jag ska vara ärlig längtar jag så jäkla mycket till gymnasiet då jag vill ha en omstart. Inte vara den sjuka människa utom en person precis som alla andra. Det kanske bara är min bild utav mig själv, jag vet inte riktigt?

Men det jag ville komma fram till är att ingen människa är sin diagnos utom har bara hinder att gå på vägen att gå igenom. Jag tror inte bara min ätstörning är negativ. Utan jag tänker på vad mycket erfarenhet jag har fått under min sjukdoms tid. Tänk så ni också som har det tufft just nu eller har haft det. Jag brukar tänka så här: förlorade år men vinnande erfarenheter!

Tänk på det som jag har sagt. Säger absolut inte detta för att det är synd om mig eller att få uppmärksamhet. Jag säger detta för att i mitt huvud, så måste jag tänka positivt och inte bara tänka negativt. För annars klarar jag inte min kamp mot min sjukdomstid framöver. Så tänk så när ni har jobbiga perioder i era liv. Man måste inte ha en diagnos utom man kan bara ha en mindre bra dag. Kram❤️

Gillar

Kommentarer

tildabarkselius
tildabarkselius,
Du är så otroligt stark! <3
nouw.com/tildabarkselius