Mina funderingar & frågeställningar

En konstig känsla inombords, jag kan inte beskriva mer än så...!?

Hej mina hjärtan! Jag har en konstig känsla inombords. Jag kan inte få fram några ord. Känslan inom mig är pirrig. Nästan som om mina läppar vill le under tiden mina tårar vill rinna. Jag har inga glädjetårar men heller inga sorgsna eller ledsna vattenfyllda tårar. Det är liksom någon mellanvariant. Jag njuter här i soffan bredvid min mamma med en kudde på magen. Oron skaver inom mig men kudden hjälper. Pappa lagar mat under tiden Tilde (min tvillingsyster) skriver på sin egenskrivna bok. Tv:n är på i bakgrunden med svagt ljud medan stereon ekar på högsta volym. Hey Brother av Avicii.

Det blev ändrade planer under helgens gång. Det blev ingen Sälen utan jag valde att stanna hemma för att ta igen mig inför Varberg. Hursomhelst åker pappa, Tilde och Amanda (en vän) upp imorgon och fortsätter med inredningen. Inredningen börjar dock komma på sin plats nu när detaljerna sakta men säkert börjar komma tillrätta. Det blir jättemysigt och fint! Basen är i träfärgat i olika ljusa träslag. Kökshyllorna är ljusgrå under tiden vardagsrumssoffan är "ljusgrön". Genom fönsterrutorna från soffan ser man slalombackarna som just nu för tillfället är gröna.

Det är en vacker, sorgsen och positiv stund på samma gång. Det var i tisdag förmiddags när jag fick reda på beskedet om Varberg. Nu på måndag blir det av. Ett behandlingshem i Varberg som arbetar mot ätstörningsproblematik. Förhoppningsvis hittar jag den rätta hjälpen nu. Ni kommer få följa med mig på denna resa, till ett friskare och hälsosammare liv.

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

faanniiis
,
Styrka till dig❤️❤️nouw.com/faanniiis
ByAlma
,
❤️❤️nouw.com/byalma
Naatly
,
Det kommer gå jättebra, det är jag säker på! ❤️nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229