Sanningen om McDonalds

Gott & Blandat

Hallå på er i stugan! Hoppas allt är bra med er!? Detta inlägg kommer bli lite speciellt, så gilla gärna inlägget om ni gillar det. Så kanske en överraskning väntar? Det kommer handla iallafall om sanningen om McDonalds. 11 fakta som jag inte alls hade hört talas om innan jag kom på detta inlägg. OBS: Detta är ganska äckliga saker som hänt McDonalds runt om i världen. Så jag varnar er innan ni fortsätter läsa detta inlägg!

1. Det längsta avståndet mellan två McDonalds i USA är 18,5 km! Asså hur många MC borde det vara i hela i USA, omg!

2. Var 14:e h i hela världen så byggs en ny McDonalds runt om i världen, asså tänk om 100 år, ska alla människor bli som stora fotbollar?

3. Sanningen är att McDonalds skylten är mer populärt och känt en Jesus korset. Är det ett skämt eller? Asså vem vet inte vem Jesus är, det hör faktiskt till allmänbildningen. Men samtidigt vem har aldrig hört talas om Mc förut...?

4. I ett helt hamburgermål så innehåller det extremt mycket kcal i, men sanningen är att i Donkens Ceasarsallad innehåller det mer kcal än i ett hamburgare mål. Sjukt va? När man försöker vara nyttig, så krossas det...

5. Jag vill inte trigga någon åt negativa hålet, men om man trycker i sig ett hamburgare mål på Mc så måste man gå i 7 timmar i sträck för att förbruka det. Aldrig mera Donken för min del...

6. Vem älskar inte kycklingen mer än själva hamburgerköttet på McDonalds? Dock är det inget att rekommendera enligt denna fakta om Mc, nämligen kycklingarna som gör kycklingen till oss människor, för att vi ska få i oss näring av olika karaktär. Så vill jag bara säga att Mc har egna kycklingar för att McDonalds ska ha tillgång till chicken för deras menyer. Det jag ville komma fram till är att kycklingarna får mediciner och besprutningar som gör att kycklingarna växer extremt fort. För att vi ska få mer kött till Mc. Helt galet!

7. I nästan alla mål som innehållet kött från djur, innehåller det också färgmedel och malda insekter, för att maten ska bli så billigt och "fin" som möjligt. Själv väljer jag fulare hamburgare med inga malda insekter i än att hamburgaren ser extra fin ut. Sen betalar jag också 10 kr mer för att få bättre mat en malda insekter. Vem äter det?

8. I Chicken Nuggetsen på Mc innehåller det 50% kyckling samt nerver, fett, gener, bark, ben och hundmat. Äckligt va?

9. En sak som ni aldrig skulle tro på, men som faktiskt stämmer är: att produkterna som vi får i oss från Mc, kan ha legat på golvet. Då personalen tappar mat och sedan använder det igen till hamburgarna. För att inte slösa på maten samt att spara på "ekonomiska" tillkomster. Visst är det äckligt? Vill de att vi ska bli sjuka?

10. När slutdatumet går ut på maten, så byter dem datumet på produkterna för att spara in på pengarna. Tänk om jag ätit gammal mat från Donken? Usch och fy...

11. Personer som varit och handlat mat på McDonalds har tagit en tugga och fått något ovanligt i munnen. Sedan har personerna spottat ut matresterna och sätt att det exempelvis funnits glassplitter, vaccinationsspruta, friterat kycklinghuvud, huvudet från en råtta, plåster, kondomer och minimaskar i hamburgarna. Jag vet fan inte vad jag skulle gjort, om jag tog en tugga av något sådant... "FYFAN" säger jag bara!

Nej jag tror inte det 👆🏻, bli inte förskräckta nu! För olyckor kan hända, men vad i hela friden är detta? Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Johan Tennbäck, McDonald's Sverige
Hej Alma!

Jag har sett dessa påståenden tidigare och kan lugna dig med att de inte alls stämmer.

För oss är det otroligt viktigt med en bra och ansvarsfull djuromsorg. Det är vårt ansvar att vi ser till att vår mat lever upp till en av branschens hårdaste miljö-, djurskydds- och livsmedelssäkerhetskrav, i vissa fall högre än vad de svenska myndigheterna kräver. I tre år i rad har vi rankats högt i granskning av djurvälfärdsarbete.

Vi har noggranna krav på våra leverantörer att antibiotika eller tillväxthormon inte får användas i förebyggande syfte. Antiobiotika kan användas om ett djur är sjukt och då övervarkas det av veterinär.

Kycklingen i våra nuggets kommer enbart från bröstfiléer och ingenting annat.

Vårt hamburgerkött består enbart av 100 % nötkött av högsta kvalitet och inget annat. Det kan vi säkerställa genom att bara köpa in hela styckningsdetaljer från framdelen av nötdjuret, (t ex bringa, bog och lägg). Genom att köpa hela styckningsdetaljer vet vi att vi får det vi beställt.

På vår webbsida kan du se exakt ingrediens- och näringsinnehåll i all vår mat. Det var vi först i Sverige med och har haft i många många år. Där kan du se att en Caesarsallad innehåller 410 kcal och en Big Mac 510 kcal.

Hygien och matsäkerhet är vår allra viktigaste prioritet på restaurangen och om du är intresserad av hur det faktiskt är är du hjärtligt välkommen att kontakta din närmaste restaurang och boka tid för rundvisning. Jag kan garantera dig att du kommer bli positivt överraskad och inte alls på det sättet som du fått det beskrivet på nätet.

Vänliga hälsningar
Johan Tennbäck, McDonald's Sverige
www.mcdonalds.com/se/sv-se/om-var-mat/rava
ByAlma
ByAlma,
Åh tack snälla för tipset! Det ska jag verkligen ta åt mig, förlåt för att jag uppfattade fel. Så får du ha en bra dag, Mvh Alma👍🏻 nouw.com/byalma
Daniel tiger
Daniel tiger,
Johan Tennbäck. är det du säger verkligen sant?... jag tror iallafall inte det, jag har ätit på donken och gillar det inte (minst sagt).
Har du bevis?
danieltiger.blogg.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229