Psykisk ohälsa

Hej! Idag vet jag inte hur jag ska klara av dagen. Jag är så rädd så jag finner inga ord. Men jag får stå ut till klockan 14.00 då jag ska in till ätstörningsenheten. Jag är ju inte varit där på 2 hela veckor, då det blev inställt förra veckan. Men det jag är livrädd för kan ni säkert lista ut nu för tiden, nämligen vågen!

Jag har nästan ångest då jag är så jäkla rädd för att jag har gått upp, men samtidigt vill jag ha gått upp då jag vill börja gymnasiet. Om jag ska vara ärlig så vet jag inte vad jag vill. Men en sak är säkert nämligen att jag har som mål att få börja gymnasiet till våren och det är jag nästan helt säker på att jag kommer klara. Om jag bara ger mig tusan att klara det! Men samtidigt är jag livrädd vad siffrorna på vågen kommer att stanna på idag. Men det är ganska självklart då jag har levt med ätstörning nu väldigt länge. Sen tror jag att jag har nämnt att jag har gått upp ganska mycket på sistone, så det skrämmer mig att jag har gått upp ytterligare i vikt.

Detta inlägg kändes bara så skönt att göra. Jag har ju pratat om förut att jag älskar att bara fö skriva av mig. Bloggen blir som en dagbok! Så hoppas ni uppskattade inlägget lite iallafall. Så ses vi snart igen, kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229