Så förändrar du helt ditt utseende

Mode & inredning

Detta inlägg ska absolut inte innehålla några farliga och fake-tips. Med det menar jag att vi ska inte fokusera på operationer som förändrar din lock, inplantat, piercingar, tatueringar m.m. Inlägget ska heller inte innehålla idéer på hur du kan ändra ditt utseende genom lösprodukter, såsom lösnaglar, lösögonfransar eller löshår. Detta inlägg ska bara ge dig som är trött på ditt utseende några enkla men fräscha och nyskapande idéer.


Om ni nu tittar på bilderna ser sjukt många olika stilar, lockar, utseenden m.m. Alla är perfekta på sitt sätt, du kan ändra, kommer kunna ändra och jag lovar att alla har gått från en stil till en annan under sitt liv. Själv har jag haft en period med bara Odd-Molly kläder, en period med blåa och gröna kläder och nu en mer varierad men oftast söt men ändå utstickande still. Det jag ville komma till är att alla människor måste testa tills de vet vad de trivs bästa med. Det finns självklart bevis på vad just du skulle passa bäst med beroende på om du har brunt, ljust, svart, rött hår. Bruna, blåa, gröna eller gråa ögon. Om du har ett brett ansikte, smalt eller normalt ansikte. Hur din uppbyggnad är, smal, tjock, stora bröst, små bröst, tränad, otränad m.m.

Om du vill ändra ditt utseende ska du börja med att titta vilken figur du tillhör och vilka tips just denna figur har. Efter det kan du börja prova i affärer, på nätet eller hemma vad just du tycker om. På bilderna ovan kan du se att ditt utseende kan ändras dramatiskt efter att du bara byter ut visa kläder till en annan kategori. T.ex. hipster, emo, "kontor" locken, söta eller den klassiska locken. Jag avgudar personer som går sin egna väg och har på sig just det de själva tycker om. Skit i vad andra tycker!

Du kan köpa nya glasögon för att få ett nytt utseende, om du inte är i behov av det kan du köpa ett par med vanligt glas. Det kommer göra din lock väldigt elegant, I Promise. Ett annat sätt är att använda mer eller mindre med smink, prova en annan färg på ögonskuggan, ta bort någon produkt, tillsätt eyeliner eller varför inte gå utan smink i några dagar. Mitt stora tips för dagen om du känner att ditt utseende är tråkigt är att klippa en lugg. Jag har alltid älskat personer med lugg, det är så häftigt men ändå sött, du kan själv avgöra om du vill göra den cool eller bara ha den som den är. Skulle det vara så att du ångrar dig, kan du lätt spara tills den är lång igen. Det tar tid, men inte mer än några månader. Vågar du prova?

Är du väldigt självsäker kan du prova att göra en sidecut eller undercut. Lycka till med din nya stil /Alma

Gillar

Kommentarer

Olivia
Olivia,
Ja, sedan kan du färga håret också:)
ByAlma
ByAlma,
Kanske det😅nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Sant!! Alltid kul att prova nya saker 😊 ❤️nouw.com/happym
ByAlma
ByAlma,
Håller verkligen med dig - kram❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229