Roligast/ pinsammaste/ tråkigaste ögonblicken 2017?

 Vad var förra årets roligaste/pinsammaste/tråkigaste ögonblick?

Roligaste ögonblicket 2017: Det var nog när jag slutade åk. 6 - grundskolan. En helt underbar känsla att jag klarat av högstadiet fast att jag mått som sämst i perioder. Den lyckan, var magisk! Eller förresten den bästa saken som hände under 2017, var nog perioden under lucia. Då jag var som allra lyckligaste, samt att jag träffade helt underbara vänner och fick äran att sjunga lucialåtar tillsammans med dem, ex. på äldreboenden, skolor, dagis, arbetsplatser mm.

Pinsammaste ögonblicket 2017? Det var nog den dagen jag började på gymnasiet, pga. att vi började nästintill med en lek, som jag var uschlig dålig på, man skulle klappa i takt samt komma ihåg allas namn. Min taktkänsla är inte den bästa samt mitt minne ska vi inte prata om, då den är så bedrövlig. Den stunden var väldigt pinsam, nu skrattar vi (klasskamrater & jag) bara åt historien, som tur är!

Tråkigaste ögonblicket 2017? Det var nog också luciaveckan, när jag ramlade ihop på golvet precis innan luciatåget och jag skulle gå in på den största konserten i kyrkan. Publiken fick vänta medan ambulansen fick komma och hämta mig. Då jag både krampade, var blå och medvetslös - ett epilepsianfall pga. stress och min ätstörning.

Gillar

Kommentarer

janielindahl
janielindahl,
Lät som ett händelserikt 2017 fina du 💕 Jobbigt med epilepsianfallet dock, hoppas du mår bättre nu 💖
nouw.com/janielindahl
ByAlma
ByAlma,
Ja, det kan man säga❤️ Jag mår bättre från ”epilepsin”, den kommer och går! Men har bara haft 2 riktiga, farliga anfall❤️
nouw.com/byalma
IP: 142.54.167.210