Rensa ut tankefällorna du också | Samarbete & Rabattkod

Hej mina hjärtan! Hoppas allt är bra med er och att ni har haft en bra jul och nyår. Nu var det ett bra tag sedan bloggen uppdaterades, vilket beror bland annat på ett intensivt schema: Sälen, Huskvarna, läxläsning, sjukdom (en vanlig influensa) i familjen och aktivt skrivande på boken. Mitt mående har inte heller varit i balans på sistone. Anorexin har varit påtaglig där läkarsamtal och besök på Ätstörningsenheten har prioriteras, såväl som mycket vila.

Hursomhelst är inte det här inlägget ett vanligt inlägg, utan ett nytt samarbete med Personlig Almanacka. Nu har jag haft ett X antal samarbeten med företaget, vilket innebär att jag verkligen kan rekommendera deras produkter. <3

Personlig Almanacka är mest känd för sina personliga almanackor, där man som kund har möjlighet att designa sin egna almanacka. Hur fantasifullt och praktiskt som helst, med tydliga instruktioner efter just ditt tycke och smak.

Personlig Almanacka har dessutom fantastiska mixböcker, något som jag verkligen vill uppmärksamma. Frågan är vad är en mixbok? Jo, det är inget mindre än att man frambringar sin egna lilla bok. Exempelvis genom att kombinera med listor såsom budgetlistor, måltidsplanering, påminnelser, månadens mål, planering/projekt och provresultat. Förutom det kan man skapa sin egna mindfulness, göra en översikts- almanacka, införa ett jobb- och skolschema, samt designa mixboken på massa andra vis.

Jag har byggt upp min Mixbok genom att framkalla min egna personliga dagbok. Jag har länge varit i jakt på att inskaffa mig en dagbok för att just kunna dokumentera min dag, men framförallt för att kunna gynna min mentala hälsa. Jag har känt att jag varit i behov att kunna rensa mina tankar och fokusera på andra saker än endast mina inre demoner. En perfekt syssla att lägga tiden på när måendet börjar hamna i en svacka.

Har du testat på att skriva dagbok? Hela min barndom byggde på det och det är även hur kul som helst att kunna backa tillbaka tiden, uppleva gamla minnen och kärleksproblem. Jag som alltid älskat att skriva har byggt mina sidor på linjerat papper, förutom mina första och sista inlagesidor som består av blanka sidor. Detta för att kunna rita, teckna och klistra in bilder för nöjes skull. Att vara mer kreativ kanske passar just dig! Vem vet? Inget sätt är bättre än något annat.

Låt fantasin flöda fritt. Lyxa även till att skaffa dig lite extra material såsom klistermärken, sticky notes, pennor, fodral, såväl som block till listor. Det skapar lite extra färg, nyans och glöd i boken, vilket endast frambringar positiv energi. Det kan jag lova!!

I och med detta så har jag fixat en unik rabattkod till er, där koden VINTERLAND ger dig hela 10 procent rabatt på ett helt köp. En kod som dessutom är giltig fram till den 28 februari 2022. Det kan inte bli bättre, eller hur? Sen vill jag också OBSERVERA att om en vecka så kommer en tävling påbörjas här på ByAlma, något ni inte får missa, där du kommer ha chansen till att vinna ett presentkort på Personlig Almanacka på ett värde på hela 415 kronor. Vi ses då <3

Kram, Kramis <3

Gillar