Psykisk ohälsa

Hej mina hjärtan! Jag är så nervös! Jag vill bara gråta, skrika och gömma mig under täcket. Det är nämligen så att vi ska ha NP imorgon, och jag mår sjukt dåligt. Jag vet fortfarande inte vilket ämne jag ska prata om... Jag har nämligen skrivit 2 tal, och nu kan jag inte välja. Ena handlar om anorexi och det andra talet handlar om nationella prov - stressen inför!
Usch vad nervös jag är! Jag vill bara gråta, men det blir inte bättre utav det. Det ligger så mycket press bakom mig nu, så ni kan inte ana hur dåligt jag mår. En hemsk tanke, och grovt mycket ångest! Lite för mycket ångest, för att jag ska överleva denna kväll - utan att bryta ihop alldeles för mycket. Men jag har verkligen inget val, vill bara att det ska vara över nu. Men jag får vänta tills imorgon. Jag pratar nog om nationella prov imorgon, under nationella proven. För det är det jag kan argumentera om, en förändring... Det är nämligen NP tema!
Det känns också att jag kommer få alla i mot mig, om jag redovisar detta. För alla lärare uppskattar ju NP, men för oss elever - finns det en annan baksida på det hela! Kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229