Q&A

Hej på er! Detta inlägg kommer bli kort då jag ska besvara 4 frågor jag fått till min Q&A. Så vi sätter igång direkt:

Hur gammal är din hund Enya? Hon är 4 år och hon fyller år den 22 maj.

Har du haft någon pojkvän? Jag skulle säga nej för har aldrig haft ett seriöst förhållande. Men jag har haft en "pojkvän" på mellanstadiet men det var inget seriöst förhållande. Så skulle inte säga att jag haft en pojkvän på det sättet.

Vilken av dina diagnoser har varit tuffast under åren? Jag kan inte avgöra om det var/är min depression eller om det var min ätstörning. Både 2 har varit jobbiga på 2 helt olika sätt. Depression pga att jag var så nedstämd och hade de där hemska tankarna. Medans anorexin var hemsk för varje tugga jag stoppade in i munnen, som var lika med ångest det räckte med att jag bara tänkte på mat så fick jag en hemsk känsla inombords.

Hur långt har du kommit i din ätstörning 1-10? Det är svårt att svara på, fysiskt sätt har jag kommit jättelångt, medan mina tankar kring mat är fortfarande jobbiga men dem har varit ännu jobbigare. Har kommit långt men det är även långt kvar till mål. Det är svårt att säga 1-10 men jag skulle säga att jag har kommit 6-7 av 10, om 10 är helt frisk och 0 är inläggning på sjukhus.

Hoppas ni uppskattade inlägget så ses vi ikväll igen, kram❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229