Hej! Detta inlägg är en fortsättning på min andra Q&A så hoppas ni kommer tycka om det. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer så vi sätter igång direkt:

1. Har du några syskon?
Jag har en tvillingsyster som heter Tilde. Vi två har inga mer syskon.

2. Vem skulle du ta med dig till en öde ö?
Jag skulle ta med min mamma för hon är en person som betyder extremt mycket för mig. Alla säger säkert att sin mamma är världens bästa mamma men det är verkligen min mamma.

3. Vem är du på fester?
Jag är nog den som är lite mer försiktigare typen, sitter i soffan och pratar med vänner. Det skulle passa mig perfekt!

4. Vilken är din favorit mat att laga själv?
Jag gillar att laga mat ibland när det passar mig och när jag lagar mat så vill jag ha det lilla extra. Det kan vara att jag lägger upp maten på taktiken extra fint eller att jag lagar maten med extra mycket kärlek. Min favorit mat är skaldjurssallad tror jag. Jag säger inte det för att jag är sjuk utom för att jag gillar det.

5. Bästa filmen någonsin med verklighets baserad berättelse?
Jag kan inte välja mellan två stycken filmer. De heter min lilla syster och jag saknar dig. Två jättebra filmer som är gripande och berörande. Min lilla syster handlar om en tjej som insjuknar i anorexia. Medans jag saknar dig handlar om ett tvillingpar och ena tvillingar dör och sen blir det en fortsättning på den andra tvillingens liv. Så bra filmer, får tårar bara att jag tänker på filmerna. Ni måste se filmerna, verkligen ett tips...

6. Om du hade vunnit 10 miljoner kronor, vad hade du gjort för pengarna?
Jag säger säkert som de flesta, men jag skulle ha sparat pengarna kanske tagit ut 10 000 kr och haft i plånboken för nöjessaker. Jag skulle också skänka pengar till viktiga organisationer till exempel barncancerfonden, forskning om ätstörningar och psykisk ohälsa bland unga. För brinner för att hjälpa unga människor till ett mer hälsosamt liv.


7. Om du hade fått välja ett program som går på TV, allt från big brother paradise hotel, Sveriges mästerkock osv ... Vilket hade du velat vara med i?
Jag skulle valt skam om det var serie men tv program var svårare kanske gift vid första ögonkastet. Skulle vara så kul att bara få gifta sig och förhoppningsvis få leva kvar med personen tills man dog. Så romantiskt och kul program.

Hoppas ni gillade inlägget och att jag nådde upp till era förväntningar. Så ses vi ikväll igen, kram❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229