Q&A

Hej! Detta inlägg kommer bestå utav era frågor, som jag tänkte svara på! Först ska jag bara säga att det var jättefina frågor ni har ställt. Så nu tänkte jag göra mitt bästa för att kunna besvara era frågor. Jag har fått så många frågor så tänkte göra 2 Q&A. Ena som handlar om mig och min fritiden och den andra kommer att handla om min ätstörning.

Detta inlägg kommer handla om mig och min fritid:

1. Har du bra betyg i skolan?
Jag har jättesvårt att säga att jag är duktig i skolan. Men jag är helt okej, men långt ifrån bäst. Jag har nästan C och B i alla ämnen.

2. Vilken typ är du i skolan?
Det är svårt för mig att svara på. Men om jag skulle gissa tror jag att jag är den försiktiga tjejen. Som tar skolan seriöst och pluggar mycket.

3. Vad är mitt drömresemål?
Om jag ska vara ärlig så vet jag faktiskt inte riktigt. Då jag har besökt många olika länder. Men ett land som jag inte besökt men jag absolut vill besöka är USA. Då man kan sola och bada som jag älskar och mitt absolut största intresse, SHOPPA!

4. Vad ska du bli när du blir stor?
Jag vill bli psykolog, kurator eller något liknande. Älskar barn så vill jobba med barn också, så ett drömyrke för mig skulle vara att få jobba på BUP.

5. Vart vill jag bo när jag flyttar hemifrån?
Jag vill bo i Örebro. Då det känns som en stad som är både stor men ändå liten, jämfört med Stockholm, Malmö och Göteborg. Självklart vill jag även bo nära mina föräldrar...

6. Vad är mina intressen?
Jag älskar att åka skidor, vara med kompisar, shoppa och blogga, haha det känns som en avkoppling. Som att skriva dagbok...

7. Tycker jag om hästar?
Jag gillar hästar, inte mitt favoritdjur men absolut är hästar fina och bra djur.

8. Vad har du för klädstil?
Jag skulle säga att min klädstil är klassisk stil! Gillar märkeskläder, då det är bra kvalité och oftast klassiska plagg.

Så hörs vi strax då min andra Q&A kommer, som handlar om min ätstörning. Kram❤️

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229