Q&A, del 1

Hej! Detta inlägg kommer bli en Q&A på frågor jag fått på sistone. Det är allt från frågor som jag fått i kommentarsfälten till meddelanden eller allmänt. Så vad väntar vi på? (Del 1)


1. Har du badat mycket under sommaren? Nja inte så jättemycket under hela semester? Nja några gånger då och då, kanske 7-8 gånger bara. Så inte så jättemånga gånger.

2. Om du inte ville att din syster skulle läsa dina blogginlägg. Skulle du kunna lita på henne att hon inte fick läsa dina blogginlägg då? Knepig fråga, jag har inte funderat på det. Men jag tror inte att jag skulle kunna lita på Tilde, att hon inte läste min blogg om jag inte ville det. Jag själv bloggar för att dela med mig om min historia genom livet samt mitt stora intresse om mode. Annars skulle jag nog gjort något annat.

3. Vet din syster och familj om din blogg? Absolut, de läser då och då. De var bättre förut, tror jag men det är absolut medvetna att jag har en blogg. Jag fick inte börja blogga av dem först, för de tyckte att jag var för sjuk psykisk och fysiskt att hinna med att blogga, men när jag hade gått upp lite. Så fick jag starta en blogg men inte skriva om min ätstörning tills jag hade gått upp till mitt första delmål.

4. Brukar du dela dina blogginlägg i Facebook vänner? Helt ärligt har inte jag riktigt koll om det gör det automatiskt när jag har publicerat ett inlägg. Men om inte, så gör jag det inte! Gjorde det förut, men slutade med det pga att jag glömmer bort det. Instagtam kan jag tipsa då och då om min blogg och då delar jag min blogg via Insta till Facebook.

5. Vad är dina mål med bloggen? Det är nog att kunna sprida både glädje och positiva saker. Men samtidigt kunna stoppa tabun om psykisk ohälsa och sprida min psykisk ohälsa vidare, då att ingenting ska känna sig ensam. Då jag har gjort det väldigt mycket...

fortsättning kommer, kram❤️

Gillar

Kommentarer

hildasundler
hildasundler,
Intressant inlägg! Kram!nouw.com/hildasundler
ByAlma
ByAlma,
Åh tack snälla, kram❤️nouw.com/byalma
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229