Q&A, del 2

Hej! Detta inlägg kommer bli en Q&A på frågor jag fått på sistone. Det är allt från frågor som jag fått i kommentarsfälten till meddelanden eller allmänt. Så vad väntar vi på? (Del 2)


6. Spelar du något instrument? Inte just nu, utom jag slutade i somras på fiol som jag spelat i ca. 10 års tid. För att jag kände att skolan går i första hand, samt att jag tyckte att jag var tvungen att prioritera andra saker i förhand. Men tycker fortfarande om att spela, men tyvärr så hinner jag inte.

7. Favoritämne i skolan? Svårt att välja, jag tror att psykologi kommer vara mitt favorit ämne till hösten. Men de ämnen jag haft, så säger jag nog svenska och so ämnena. Fast jag gillar alla ämnen utom engelska. Men ska försöka tycka om det mer till hösten, nystart!

8. Vilken är din största dröm i livet? Det är nog att bli psykolog och skaffa familj. Det är mina absolut största drömmar i livet.

9. Vad vill du bli/jobba med när du blir stor? Som sagt är min dröm att bli psykolog och få hjälpa människor till att må bättre. Helst jobba med barn mellan 0-18 år, drömmen skulle väl vara att få jobba på BUP i Örebro.

10. Vad är det roligaste du någonsin gjort? Bra fråga, den var svår! Men jag tror det var när jag var i Thailand min första gång, då nästan hela släkten träffades och alla var friska och firade jul tillsammans.

11. Vill du bli frisk från anorexin? Om jag ska vara helt ärlig så vill jag bli helt frisk från ätstörningar, men det är en långbit kvar. Så jag tar en dag i taget och försöker utmana mig med sjukdomen varje dag, för att få gå i skolan. Men samtidigt är jag livrädd för att tappa kontrollen och bli frisk, eller falla tillbaka till sjukdomen när jag blir äldre. Om jag någongång skulle bli frisk fram över. Eller det ska jag!

Hoppas ni uppskattade alla frågor, som jag besvarade på. Så får ni ha en bra söndag! Kram❤️


Gillar

Kommentarer