Ojämnt, svårt & bråkigt men förbaskat skojigt

Lettring i HÖGSTA bemärkelse!

Hej mina hjärtan! Ni som följer mig här på bloggen vet om att jag är inlagd på Capio Ätstörningscenter här i Varberg. Hursomhelst, varannan måndag besöker en helt fantastisk tjej oss som heter Lise Hellström. Hennes heltidsjobb mellan de typiska klockslagen 08.00-16.00 varje dag är att bråka lite med pennan och göra dem ursnygga bokstäverna. Stilen heter Lettring som jag nämnt tidigare i ett inlägg. Jag kan inte mer än varmt rekommendera er till Lises webbshop där hon säljer alltifrån hennes egen Lettring- bok, pennor till formgivning i form av inbjudningskort, tatueringsmönster och mycket annat smått och gott. Här nedan kommer en kort "intervju" av Lise Hellström som jag hittat på hennes Webbsida:

"Så här ser jag det: Livet är stökigt ibland. Det är ojämnt, svårt och bråkigt, men också ganska kul mellan varven. Men oavsett adjektiven, så är det ditt och ingen annans, för du är inte som resten.

Och just detta är min utgångspunkt när jag ritar bokstäver – Lettering. Jag ritar bara sånt jag själv gillar, och på de sätt som jag gillar. Alla motiv är print av mina handritade original, tryckta med liten miljöpåverkan på det finaste svenska pappret jag kunnat hitta. Bokstäverna är därför aldrig perfekta, det går att hitta skevheter både här och där, och det är så jag är och så jag vill ha det. Om du vill ha perfekta bokstäver, så rekommenderar jag att du trycker fram dem via ett tangentbord istället.

Jag vill göra något som känns äkta och verkligt, något som kan få dig att skratta, ge dig kraft eller som säger det du vill ha sagt, vare sig du ser det i form av block, kort eller ett print. Och precis som att bara du är du så är finns mina prints bara i limiterade, ganska små upplagor, och varje print har en helt unik detalj. Och när de är slut, så är de slut. Men då kommer det något nytt istället, så som det ju oftast gör i livet. Och vill du ha något som du är helt ensam om i hela världen, så kan du köpa ett skräddarsytt original också.

För dig som istället själv vill rita ditt eget livs bokstäver så finns det en del roligt härinne också – en bok om lettering, mina favoritpennor och kort. Snart kommer anteckningsböcker, block, övningspapper och t-shirts och kalendrar och annan bra skit också, för den här resan har bara börjat.

Jag skickar fraktfritt till de största delen av världen, eftersom det inte ska spela någon roll var du bor. Livet är stökigt nog ändå.

Och du – det är roligast att inte vara som resten.

Puss och kram! /Lise <3"

Webbsida: Inkandlise.com

Instagram: @inkandlise

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar

Kommentarer

Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Så mysigt! Lettering är verkligen någon jag skulle vilja lära mig, kram!❤️
nouw.com/victoriaflyman
ByAlma
ByAlma,
Åh så kul att du uppskattade inlägget. Jag har faktiskt fastnat för lettering. Men det är så himla mycket svårare än man tror🤣🙈❤️ Massa kramar till dig😘
nouw.com/byalma
happyM
happyM,
Åh så fint ❤️
nouw.com/happym