Nyhetsmorgon, lunchdejt & mor- och farföräldrar

Friday & Dagens Planer!!

Hej mina hjärtan! Precis som igår kommer även denna dag bli väldigt rogivande, med lugn aktivitet hela dagen. Morgonen började med det gamla vanliga. En frukost ute i köket med nyhetsmorgon i bakgrunden. Jag såg gamla avsnitt på min padda. Under tiden pappa läste tidningen medan han vaktade mig, så att jag fick i mig hela frukosten. Alltifrån yoghurten till mackan med skinkan och gurkan som pålägg. När maten var i magen gick jag och la mig i sängen igen.

Hoppsan! Jag försov mig. Klockan hade redan hunnit blivit 10.30. Snabbt in i köket där en fruktpaus väntade, under tiden Youtube var framme ännu en gång på Ipaden.

Sedan dess har jag bara ägnat mig åt att göra ingenting egentligen. Jag har i princip inte gjort någonting. Jag ska strax ta på mig lite kläder och vandra bortåt mot mormor och morfars hus tillsammans med min tvillingsyster, där en lunch väntar. Jag önskade pannkaka med keso och färska jordgubbar. Troligtvis blir min önskan sann. Pannkakor slår nästintill ingenting!! Häromdagen åt jag också en väldigt god lunch på stan med fint sällskap. Efter besöket på ätstörningsenheten åkte jag och mamma in mot city där farmor och farfar väntade. Vi hittade ett ledigt bord på restaurangen Satin mitt ute i solen mitt på stortorget, så där fick det bli. Jag beställde grillad melon med lax och potatis, samt grönsaksbuffé och en Loka. Herregud vad mycket mat det var på tallriken. Men gott var det!!

Men nu måste jag avsluta bloggandet för att hinna till mormor och morfar. Tilde (min tvillingsyster) ropar dessutom ute i hallen. Ha det gott så länge...

Kram, Kramis <3

Kram, Kramis <3

Gillar